Cisco gecertificeerde netwerkspecialist

Opdrachtgever
Regardo Computing
Geplaatst op
19-02-2016
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
Open
Op locatie
Meppel
Reacties
1
Bekeken
2293
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Via deze weg wil ik jullie hartelijk bedanken voor de ingekomen reacties en CVs via freelance. Volgende week zullen wij een selectie maken uit alle binnengekomen reacties. Bedankt.


TOP-Opdrachtgevers

 • WTS Detachering 27 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Novaccent 21 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een Cisco gecertificeerde netwerkspecialist die een aantal bestaande netwerk problemen kan analyseren, voorstellen tot verbeteringen kan maken en vervolgens ook kan uitvoeren. De omgeving is een productiefaciliteit. De netwerk omgeving bestaan uit Cisco netwerk apparatuur. Wij schatting dat de opdracht 1-2 maanden zal duren. Aansturing zal plaatsvinden door een interne projectleider.

Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van connectivity en netwerk infrastructuren, ook op architectuur niveau; Gedegen kennis van switches, routers en firewalls van Cisco; In staat om netwerk verbindingen op te zetten en te onderhouden; Kennis van overige netwerkcomponenten, zoals VLAN’s, IPv4 en IPv6;
Kennis van Windows server- en clientomgevingen.
Kennis en ervaring op het gebied van methodieken als Prince2 en ITIL; In bezit van rijbewijs B en bereid om te reizen naar onze opdrachtgever, voornamelijk in Drenthe.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  20-02-2016 13:26
  Plaats
  Emmen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten