Opdrachtgever
Visser & Van Baars B.V.
Geplaatst op
18-02-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Apeldoorn
Reacties
0
Bekeken
848
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 241 opdrachten
  • Yacht bv 30 opdrachten
  • Helion IT 159 opdrachten

Omschrijving

Voor een goede klant van Visser & van Baars ben ik exclusief op zoek naar een OWB ontwikkelaar die op zeer korte termijn kan starten.

Vanuit de business is er een grotere behoefte ontstaan om meer uit de rapportages te halen. Om dit te bereiken moeten er aanpassingen worden gedaan binnen het Datawarehouse. Dit zal gedaan worden in op 2 manieren. Allereerst zal er zelf data worden samengesteld, dit dmv koppelingen tussen verschillende tabellen. Daarnaast zullen er nieuwe bronnen worden ontsloten voor het Datawarehouse.

De ontwerpen hiervoor liggen klaar en er moeten nu meters gemaakt worden. De ideale kandidaat is vooral een echte bouwer maar kan ook schakelen en sparren met de business.

Heb je minimaal 3 tot 5 jaar OWB ervaring en ben je communicatief sterk? Reageer dan per direct met je CV en uurtarief en ik neem contact met je op. Als de match goed is kan je maandag of dinsdag al op gesprek!

De klus is in Gelderland en heeft een initiƫle inzet t/m juni met grote kans op verlenging.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten