Projectmanager Informatievoorziening

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
19-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nijmegen
Reacties
5
Bekeken
829
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Ik sluit de vacature voor nieuwe sollicitaties.

Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.

Verdere updates over de status van uw sollicitatie ontvangt u direct van ons en niet (meer) via het freelance.nl systeem.


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 30 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2546 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum 21-3-2016
Einddatum 31-1-2017
Optie op verlenging Ja
Aantal uur per week 24-36
Sluitingsdatum 3-3-2016 om 17:00 uur

De organisatie heeft haar VTH systeem WRS geoptimaliseerd. In 2016 dient projectmatig de verbinding met diverse andere applicaties tot stand te worden gebracht. Om koppeling met applicaties en WRS te realiseren is er een projectportfolio opgesteld. Om de complexiteit het hoofd te bieden en tijdig gewenste projectresultaten te realiseren wordt een gedreven projectmanager gezocht.

Om effectief informatie uit te wisselen, klantgericht werken te ondersteunen en de interne bedrijfsvoering te optimaliseren is een projectportfolio opgesteld van lopende en voorgenomen projecten.
De projectmanager draagt zorg voor een projectmatige aanpak en een doelmatige uitvoering daarvan. Naast sturen op tijd, geld en inhoud dienen ook veranderkundige aspecten worden onderkend!
De focus ligt op het realiseren van doelstellingen, bewaken van samenhang en realisatie van ambitie / eindbeeld.

Als projectmanager bewaak je de overkoepelende doelstellingen die de verschillende projecten gezamenlijk moeten behalen, voer je coördinatie en regie met focus op realisatie van de ambitie, los je eventuele knelpunten tussen projecten in samenhang op, stuur je op realisatie van de benodigde verandering en motiveer je medewerkers ander gedrag te vertonen.
Communicatie over organisatiegrenzen heen en visueel management zijn basisvaardigheden voor jou.
De projectmanager heeft kennis van project-, proces- en verandermanagement, weet techniek en inhoud bij elkaar te brengen, kent de weg binnen ODRN en/of gastheer Nijmegen.
De projectmanager heeft ervaring met werken conform OTAP principes en technische kennis van WRS, Corsa en andere relevante applicaties.
De projectmanager stuurt actief op een zo doelmatig mogelijke inzet van middelen, leereffecten en bouwt voort op resultaten van andere projecten.

Functie eisen

-HBO diploma
-Werkervaring met het begeleiden van projecten in dienstverleningssector / overheid op gebied van procesverbetering, kwaliteitsmanagement en verandermanagement.
-Werkervaring met projectmatig werken/ plannen en organiseren. Stelt duidelijke prioriteiten, houdt toezicht op het halen van de doelstellingen.
-Werkervaring met het organiseren van bijeenkomsten en voorzitten van bijeenkomsten
-Academisch werk en denkniveau is een pre
-Kennis van project-, proces- en verandermanagement
-Kennis van gemeente Nijmegen en kennis van de spelers in het veld
-Kennis van WRS (WFM) en Corsa (DMS)

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


5 reacties

 • Datum
  19-02-2016 11:07
  Plaats
  Elst

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  19-02-2016 11:41
  Plaats
  Beuningen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  21-02-2016 13:28
  Plaats
  son

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  22-02-2016 19:11
  Plaats
  Zevenaar

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  22-02-2016 22:41
  Plaats
  Breda

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten