EPA-U adviseur (energieprestatieanalyses)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
19-02-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Breda
Reacties
1
Bekeken
230
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen over zijn/haar sollicitatie (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2544 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

14-3-2016

Einddatum

31-5-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

25-2-2016 om 9:00 uur

Vaststellen van de energetische kwaliteit van een belangrijk deel van het gemeentelijk vastgoed door middel van het opstellen van energieprestatieanalyses (EPA-U’s met maatregelenpaketten en energielabels) die richtinggevend zullen zijn voor het energieneutraal maken van een belangrijk deel van het gemeentelijk vastgoed volgens de stappen uit het Energieakkoord 2013.

Achtergrondinformatie
De afdeling Vastgoedbeheer van de gemeente Breda is voornemens om haar vastgoed structureel te verduurzamen. We hebben de grootste energieverbruikers uit onze vastgoedportefeuille (in totaal ruim 50 gebouwen) geselecteerd voor het uitvoeren van een 0-meting. Deze 0-meting willen we laten uitvoeren door 3 (extern in te huren) adviseurs. Aan de hand van deze 0-meting en aanvullende (kosten)indicatoren van het gemeentelijk vastgoed wordt vervolgens per gebouw een businesscase opgesteld. Na besluitvorming worden de maatregelen opgenomen in het MJOP.

Hoofdactiviteiten
-opstellen van energielabels
-opstellen van EPA-U’s

Omschrijving taken
-voorbereiden onderzoek, doornemen documentatie
-bezoeken locatie
-invullen EPA-U software
-opstellen conceptrapportage
-bespreken conceptrapportage
-opstellen definitieve rapportage
-opnemen maatregelen in MJOP (o.v.b.)

Van de adviseur wordt verwacht dat hij kennis neemt van het uitvoeringsplan en gevraagd en ongevraagd advies geeft met betrekking tot de aanpak die we hebben gekozen.

Functie eisen

-Ruime ervaring (meer dan 3 jaar) met het opstellen van EPA-U’s en energielabels voor diverse gebouwen uit het maatschappelijk vastgoed.
-Ervaring en kennis met BRL 9500-04 en BRL 9500-03
-Minstens HBO diploma
-In staat zijn om het energielabel af te melden zodat we over rechtsgeldige labels beschikken.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  22-02-2016 14:09
  Plaats
  Amersfoort

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten