Adviseur projectbeheersing N35 Wijthmen-Nijverdal

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
19-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
362
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.


TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2568 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

1-3-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

22-2-2016 om 8:00 uur

Als adviseur projectbeheersing zorg jij ervoor dat we onze projecten kunnen beheersen. Je geeft olv het IPM-team uitvoering aan de aspecten van projectbeheersing vanuit inhoudelijke expertise: risicomanagement, planningsmanagement, kwaliteitsmanagement en financieel management. Jij zorgt ervoor dat het projectteam het project gestructureerd kan beheersen. In dit kader stel je een projectbeheersingsplan op en voer je dat uit. Je levert tijdig volledige en juiste managementinformatie aan en adviseert de IPM-rolhouders over de opzet, kwaliteit en werking van hun managementsystemen. Je streeft naar uniformiteit. Op basis van jouw adviezen worden beslissingen over beheersmaatregelen genomen. Je inventariseert, analyseert, monitort deze maatregelen en stelt ze vast voor het totale projectbeheersingsproces van het project. Op het moment dat je onverantwoorde projectrisico’s signaleert, trek je aan de bel bij het IPM-team als het gaat om scope of om inhoud en kwaliteit.

Je werkt actief samen met je collega’s uit het projectteam. Binnen het projectteam zorg jij ervoor dat iedereen het belang van projectbeheersing onderkent en onderschrijft. Verder stem je met de IPM-rolhouders af over de opzet en het gebruik van managementsystemen en beheersdocumenten.

Je draagt aantoonbaar bij aan de verbetering en standaardisering van het beheersingsproces binnen project(en). Je werkt actief mee aan het op orde houden van kwaliteit en kennis, kennisontwikkeling, kennisborging en het delen van kennis binnen het team(s).

Functie eisen

-Je hebt een afgeronde opleiding of certificaten in relevante richting (Projectbeheersing)
-Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring op het vakgebied projectbeheersing
-Je hebt kennis van projectbeheersingsaspecten
-Je hebt kennis van SE, SCB, RAMS en assetmanagement
-Je hebt kennis van één of meer gebieden: risicomanagement, kwaliteitsmanagement, planningsmanagement en financieel management (waarbij de nadruk ligt op Plannings en Financieel Management)
-Je hebt kennis van de werkwijze Aanleg en Onderhoud in relatie tot je eigen werk
-Je hebt kennis van de informatiesystemen die van toepassing zijn

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten