Adviseur Areaal

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
19-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
827
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2539 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

1-3-2016

Einddatum

31-12-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

24-2-2016 om 17:00 uur

Areaal binnen het Project SAA

SAA -Schiphol Amsterdam Almere omvat de verbreding van ca. 65 km autosnelweg en de aanleg van een tunnel , een aquaduct en 2 grote bruggen in de komende 8 jaar. Deze Corridor wordt middels vijf deelprojecten op de markt gezet; 1 DB contract (gereed) en 4 DBFM contracten (2 in uitvoering). Bij Rijkswaterstaat is de situatie van alle subsystemen en objecten in het plangebied (lees: het areaal) vastgelegd in verschillende archieven. De huidige kwalitatieve situatie van het areaal zal mede door toestandonderzoeken moeten worden onderzocht. Door middel van contractering van marktpartijen (ingenieursbureaus) worden de ingewonnen areaalgegevens (w.o. geotechnische, milieuhygiënische gegevens) gestructureerd en ontsloten via GIS, zodat alle informatie eenvoudig terugvindbaar is ten behoeve van de gegadigden van de DBFM-contracten.

In de genoemde functie heb je de rol van projectbegeleider en toetser Areaal. Je werkt onder aansturing van de disciplineleider Areaal en legt aan deze verantwoording af over de voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden.  

Functie eisen

-Aantoonbare afgeronde Hbo-opleiding (bachelor).
-Minimaal 3 jaar aantoonbare kennis ervaring m.b.t. de gevraagde functie en de daarmee samenhangende werkzaamheden in het vakgebied, zoals in dit document is beschreven.
-Kandidaat heeft ervaring in het opstellen van onderdelen van contract(-en) voor het areaalonderzoek.
-Aantoonbare ervaring in het opzetten en bijhouden van administratie van het areaalcontract.
-Ervaring met afstemming met partijen buiten eigen werkeenheid.
-Ervaring betreft multidisciplinaire grote projecten.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten