Technical Training Developer

Opdrachtgever
Huisman Equipment B.V.
Geplaatst op
23-02-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
70
Op locatie
Schiedam
Reacties
1
Bekeken
208
Status
Gesloten

Omschrijving

Als Technical Trainer Developer ben je verantwoordelijk voor het leveren van input aan opleidingsbeleid, opzetten diverse opleidingsprogramma's en lever je een inhoudelijke bijdrage aan de didactische kant van onze technische en vakgerichte opleidingen. Ben jij per direct beschikbaar voor een opdracht waarbij het zwaartepunt zal liggen op onze klanttrainingen?

Je vertaalt de doelen van interne opdrachtgever en de klant naar leerdoelen in samenwerking met Department Head Academy. Je bent verantwoordelijk voor ontwikkeling van (didactische) inhoud van diverse opleidingsprogramma’s die hoofdzakelijk gericht zijn op het ontwikkelen van de vaardigheid van onze klant op de Huisman installaties. Daarnaast draag je tevens bij aan de organisatie en evaluatie rondom de opleidingsprogramma’s.

Het meetbaar maken van resultaten vooral van belang. Na afloop analyseer je de trainingen en zorgt voor de benodigde verbeteringen in ons didactische leermodel, opvolgende trainingen en de kwaliteit van de trainers die in jouw programma zijn ingezet. Je maakt de resultaten inzichtelijk waarbij een duidelijke toename van vak- en taakgerichte competenties van de deelnemer te zien is.

Je werkt vanaf locatie Schiedam. De initiële periode voor deze opdracht is 6 maanden. Bij wederzijdse tevredenheid bestaat de mogelijkheid tot verlenging van langere periode.

Jouw kenmerken

 • Afgeronde HBO opleiding in een technische richting aangevuld met een didactische aantekening.

 • Aantoonbare ervaring met het opzetten van leerprogramma’s in een technische omgeving.

 • Basiskennis van mechanica, hydrauliek, elektrotechniek en besturingstechniek gericht op toepassing binnen de maritieme/offshore sector.

 • Klantgericht, flexibel en creatief.

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

De sluitingsdatum voor deze vacature is 5 maart 2016. Deze positie wordt bij voorkeur vervuld door een ZZP’er voor een maximaal tarief van 70,- euro per uur. Bemiddelingspartijen voor ZZP’ers zijn toegestaan mits akkoord met een maximale fee van 4,- per uur. Detacheerders zijn toegestaan mits geregistreerd bij Stichting Normering Arbeid.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  23-02-2016 13:58
  Plaats
  Alphen aan den Rijn

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten