Tactisch Inkoopadviseur Zorgsector

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
23-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nijmegen
Reacties
0
Bekeken
237
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

4-4-2016

Einddatum

31-8-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

29-2-2016 om 17:00 uur

De interim tactisch inkoper wordt ingezet in de commodity ICT en eventueel voor projecten binnen andere commodities. Als tactisch inkoper onderhoud je de relatie met productgroep IM (Informatiemanagement) en voer je samen met IM inkooptrajecten uit. Dit kunnen Europese aanbestedingen zijn, maar ook enkelvoudig of meervoudig onderhandse trajecten.
Tevens beheer je met en namens IM de relaties met en contracten bij aan jou toegewezen leveranciers. Dit houdt in dat je reguliere voortgangsgesprekken voert met zowel stakeholders binnen IM als leveranciers, maar ook verbeterings- en escalatietrajecten doorloopt met jouw leveranciers.

Binnen de commodity ICT worden de grote lijnen uitgezet door de strategisch inkoper ICT. De strategisch inkoper ICT zal input geven voor de aanpak van bepaalde projecten en situaties, maar de tactisch inkoper voert de werkzaamheden zelfstandig uit.

Het is een pré als de interim tactisch inkoper bekend is met inkopen op de ICT markt en de grote spelers en de eigenschappen van de ICT markt kent.

De organisatie vindt het belangrijk dat de inkoper zicht focust op de behoefte van de interne stakeholders en vanzelfsprekend voor een goedlopend inkoopproces zorgt.

Functie eisen

-Minimaal 2 jaar ervaring met Europees aanbesteden.
-Ervaring op het gebied van ICT Inkopen.
-Ervaring in complexe organisaties.
-Aantoonbaar minimaal HBO opleidingsniveau
-Meerdere jaren ervaring op het gebied van inkoop in een commerciële omgeving
-Ervaring in inkoopomgeving waarbij de doelen van de interne klant centraal staan
-Kunnen ‘meekleuren’ met je interne klanten, zonder je professionele inkopersnorm uit het oog te verliezen
-Overtuigend, empatisch, sturend ondersteunen vanuit een onafhankelijke opstelling

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten