Functioneel Applicatiebeheerder GWS

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
23-02-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Dronten
Reacties
0
Bekeken
268
Status
Gesloten
Referentie
Coreline de Lange

Omschrijving

Voor onze klant waarvoor wij al meerdere kandidaten hebben geplaatst zijn wij op zoek naar een

Functioneel Applicatiebeheerder GWS

Opdrachtomschrijving

De afdeling Sociale Zaken van de gemeente is op zoek naar een tijdelijke invulling van de positie van functioneel applicatiebeheerder. Het gaat hier om een opdracht met een verwachte duur van twee maanden. In deze functie beheer je samen met een collega de applicatie GWS4all/Suite WIZ, c2Wmo/Conclusion, Cognos, en WISZ.

Omdat het een functie ter overbrugging tot vaste invulling betreft, zijn we op zoek naar iemand met ervaring die zich zelfstandig kan bewegen op onze afdeling.

Je bepaalt de impact en consequenties van vernieuwingen en verbeteringen in het informatiesysteem, je beoordeelt de vereiste beschikbaarheid van performances, en verzoeken tot parameterwijzigingen op uitvoerbaarheid. Je neemt kennis van richtlijnen voor technisch en functioneel beheer en technische documentatie over de applicatie en past deze toe. Je past normen aan, analyseert foutmeldingen, schat de impact van storingen en consequenties van storingen in en onderneemt waar nodig actie. Je reageert op berichten van versies en patches en zorgt voor een optimale ondersteuning van de eindgebruiker bij het dagelijkse gebruik. Een onderdeel van de functie is het opstellen van statistieken en daar waar nodig ben je in staat sturingsinformatie d.m.v. Cognos te leveren. De klant heeft haar ICT/applicaties geoutsourcet. Dit betekent dat veel applicaties op afstand draaien.

Kandidaatomschrijving
Je voldoet aan het hierboven beschrevene en hebt als functioneel applicatiebeheerder meerdere jaren aantoonbare werkervaring met gemeentelijke administratieve processen en het beheer van geautomatiseerde gegevens verwerking (GWS4all/ Suite WIZ).

Je houdt van aanpakken, bent proactief en gaat problemen niet uit de weg. Je bent in staat de taken snel eigen te maken en kunt direct met weinig sturing zelfstandig werken. Naast zelfstandige taken kun je goed met je directe collega samenwerken en problemen analyseren en oplossen. Je vindt het leuk om met mensen om te gaan en je bent in staat kennis over te brengen op anderen.

De vereiste competenties voor de functie zijn: analytisch, proactief, communicatief vaardig, stressbestendig en flexibel. Je hebt HBO werk- en denkniveau.

Eisen

  • Cognos

  • HBO opleiding

  • Minimaal 2 jaar werkervaring opgedaan in de afgelopen 5 jaar, als applicatiebeheerder GWS

  • Werkervaring met Conclusion CSM óf Mozard

Standplaats

Dronten

Uren

32

Startdatum

14-03-2016

Einddatum

06-05-2016

Deadline

03-03-2016 om 10.00 uur

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten