Opdrachtgever
Ajilon IT (onderdeel van Adecco)
Geplaatst op
23-02-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
65
Op locatie
Zeist
Reacties
4
Bekeken
619
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Omschrijving

De ontwikkeling richt zich met name op de volgende activiteiten: Invulling van wensen van klanten; Verantwoordelijkheid vanuit de vergunninghouder, AFM/DNB toezicht. De afdeling voert de regie over de beheerprocessen van beleggingsfondsen binnen en buiten de AIM organisatie. Je stelt op basis van wensen vanuit AIM en andere divisies alsmede op basis van eigen inzicht product¬en beleidsplannen mbt beleggingsproducten op. Dit doe je op basis van marktonderzoek, wettelijke vereisten, beleggingsbeleid, beleidsstandpunten en in samenwerking met de afdelingen productmanagement, marketing & communicatie juridische zaken, assetmanagement en operations. Op basis van productontwikkelingen en informatiebehoefte initieer je activiteiten die leiden tot kennisverbreding binnen het bedrijf op het gebied van beleggingsproducten. Je participeert in domein- en divisie-breed overleg. Je geeft leiding aan of participeert in projecten aangaande productontwikkeling en beheer van beleggingsproducten. Je draagt (mede)zorg voor de realisatie en evaluatie van projecten in hun geheel alsook op deelgebieden. De afdeling groeit in 2016 naar 9 tot 10 personen. In het algemeen hebben alle medewerkers hun aandachtsgebieden. Tegelijkertijd is er geen formeel onderscheid en zijn de werkzaamheden uitwisselbaar tussen collega’s.

 • Opstellen of onderhouden van de formele fondsdocumentatie zoals: (aanvullende) prospectussen, Informatie Memorandum, EBI, maandelijkse opgave, MVB beleid en website.

 • Verzorgen dat de communicatie over deze beleggingsfondsen helder en duidelijk is voor klanten en tevens voldoet aan wet- en regelgeving.

 • Coördineert de productie van commerciële rapportages zoals jaarverslagen, factsheets

 • Informatieverstrekking - verstrekken van informatie over de aangeboden Wft en UL beleggingsfondsen en producten - informeren van onderzoeksbureaus (Wft en UL) in het kader van aangeboden beleggingsfondsen en producten

 • Coördinatie van de productie van jaarverslagen.

 • Risk Management - Beoordeling en beschrijving van risico’s in prospectus en maatregelen in jaarverslag; - Vaststellen Key Risk Indicatoren en Key Controls van de afdeling en het leveren en archiveren van de betreffende evidence.

 • Nauwe samenwerking met afdelingen compliance, juridische zaken en risk • Ondersteuning afhandeling klachten

 • Coördinatie en beheer klantprofielen Achmea Groep Beleid

 • Formulering van beleid voor beleggingsfondsen en het verzorgen van de implementatie daarvan in de organisatie. Een belangrijk aspect daarbij is het voldoen aan de wensen van klanten en de invulling van de complexe wet- en regelgeving - Verzorgen dat de beleggingsfondsen als product voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Het profiel
De fund manager heeft een specialistische vaardigheid of kennisniveau op operationeel niveau, opgedaan door een combinatie van een toegesneden opleiding en meerjarige werkervaring. De fund manager beheerst alle facetten van een afgebakend (deel)vakgebied en is zich bewust van de impact op andere werkprocessen. Het zijn (hoog)gespecialiseerde medewerkers, die tevens goed kunnen coördineren in de regiefunctie van processen over meerdere afdelingen en specialismen. De fund manager is een vraagbaak voor zijn omgeving en kan daar een coachende rol vervullen. Kenmerkend is het werken volgens bestaande procedures, maar met een ruime handelingsvrijheid en verantwoording achteraf. Van de fund manager wordt zelfstandigheid verwacht en dat hij/zij knelpunten op het vakgebied signaleert en verbetervoorstellen doet.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  23-02-2016 11:38
  Plaats
  Vught

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  07-03-2016 11:56
  Plaats
  Montfoort

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  11-03-2016 15:17
  Plaats
  Bussum

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  31-03-2016 13:17
  Plaats
  Alphen aan den Rijn

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten