Taxateur Belastingen

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
23-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leeuwarden
Reacties
0
Bekeken
173
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

14-03-2016

Einddatum

14-09-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

24-2-2016 om 17:00 uur

De afdeling belastingen, onderdeel van het Shared Service Centrum Leeuwarden (SSL) van de gemeente Leeuwarden, is ter ondersteuning van de dagelijkse processen, per direct op zoek naar een taxateur.

Van de gemeente Leeuwarden en haar medewerkers wordt de komende jaren veel gevraagd. Als organisatie zorgen we er met zijn allen voor dat wij hiertoe in staat zijn. Vanuit het Shared Servicecentrum Leeuwarden worden de afnemers optimaal ondersteund bij het uitvoeren van de primaire processen, zodat zij in staat zijn goed te presteren in hun eigen kernactiviteiten. Het Shared Servicecentrum werkt zowel voor interne- als ook externe klanten. Onder het Shared Servicecentrum vallen 7 serviceteams waaronder de afdeling Belastingen.

De afdeling Belastingen bestaat uit ongeveer 25 mensen en is verantwoordelijk voor het heffen en invorderen van gemeentelijke belastingen en de uitvoering van de Wet Waardering Onroerende Zaken (Wet WOZ).

In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor

Het in het kader van de wet WOZ modelmatig waarderen van woningen middels de belasting- en waarderingsapplicatie Key2Belastingen;
Het analyseren van marktinformatie om inzicht te krijgen in de waardeontwikkeling van de gemeentelijke objecten;
Het eventueel mee afdoen van waardebezwaren van zowel woningen als niet-woningen;
Het signaleren van eventuele knelpunten bij het modelmatig waarderen van de woningen.

Functie eisen

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau is een vereiste
Kennis en affiniteit met onroerende zaken is een vereiste
Je beschikt over een afgeronde opleiding WOZ-taxateur, Heao of Heffingsambtenaar Lokale Overheden (HALO). Als je een taxateursdiploma hebt is dit een pré
Je beschikt minimaal over 5 jaar praktijkervaring met de gevraagde werkzaamheden
Uitgebreide kennis van Key2Belastingen en de modelinrichting hiervan

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten