Reporting Specialist Dimension

Opdrachtgever
Stone Business Associates
Geplaatst op
24-02-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
90
Op locatie
Ja
Reacties
0
Bekeken
630
Status
Gesloten
Referentie
Interim

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Introductie

Ben jij een Business Consultant met aantoonbare kennis van beleggingsprocessen, heb je minimaal 5 jaar ervaring met het inrichten van Dimension modules en IT affiniteit? Dan zoeken wij jou!

Organisatie

De opdrachtgever is een marktleider in de Nederlandse verzekeringen markt, eerdere ervaring in de branche is daarom een pre. Het gaat om een full-time opdracht van 3 tot 6 maanden.

Je draagt bij aan de beleidsontwikkeling mede door het uitvoeren van complexe analyses en het samenstellen van beleidsdocumenten. Je adviseert de organisatie op verschillende gebieden en zorgt ervoor dat de winstgevendheid behouden en verbeterd wordt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het volgen van de correcte processen en procedures binnen de afdeling. Samen met andere collega's realiseer je complexe projecten en beantwoord jij complexe vraagstukken.

Met jouw kennis binnen het vakgebied Finance & Risk en door het volgen van actuele ontwikkelingen in de branche en de markt zorg jij voor een goede stroom van relevante en actuele informatie binnen de organisatie;

Functie

Jij bent verantwoordelijk voor het opzetten, coördineren en uitvoeren van business cases in je vakgebied en adviseert de stakeholders over de meest geschikte oplossingen.
Met je vakinhoudelijke kennis draag je bij aan het oplossen en beantwoorden van vraagstukken;
Verantwoordelijk voor het identificeren, analyseren en het managen van risico's;
Pro-actief ga jij de informatiebehoefte van het management en externe stakeholders identificeren en gaat bijdragen aan rapportage standaarden;
Gevraagd en ongevraagd advies geven m.b.t. beleid en complexe vraagstukken;
Signaleren van relevante ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving en deze vertalen naar financieel risico beleid, systeemeisen en rapportagestandaarden;
Jij beheerst de interne processen en procedures en initieert indien nodig verbeteringen;
Toetst nieuwe en bestaande producten vanuit je kennis, en toekomstige markt en branche ontwikkelingen;
Je adviseert het management over nieuwe en bestaande producten, pricing en winst.
Functie eisen

Afgeronde WO opleiding;
Minimaal 5 jaar ervaring met het inrichten van Dimension modules;
Kennis van interfacing van en naar Dimension en/of Reporting vanuit Dimension;
Ervaring in de verzekering branche is een pre.
Inlichtingen

Indien deze opdracht u aanspreek en u meent aan de gestelde kwalificaties te voldoen zien wij uw reactie tegemoet. Wij ontvangen graag, uw voor deze opdracht op maat, gemaakte recente CV, inclusief minimaal twee referenten. Na ontvangst van uw gegevens ontvangt u van ons een ontvangstbevestiging, alsmede een samenvatting van onze uitgangspunten voor samenwerking. Interessante vacature maar niet beschikbaar? Tell a friend! Voor meer informatie belt u met onze recruiters Richard Wirschell, Ellen Joppe, Marinela Buscan of Terlissa Stadhouder.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten