Contract/procesmanager maatschappelijk vastgoed

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
23-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Den Bosch
Reacties
0
Bekeken
779
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen over zijn/haar sollicitatie (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

1-4-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

8-2-2016 om 12:00 uur

Maatschappelijk Vastgoed (MV) treedt als eigenaar op van een deel van de gemeentelijke vastgoedportefeuille welke hoofdzakelijk bestaat uit onderwijs, cultuur en welzijn panden en kent een grote diversiteit. De afdeling verzorgt het onderhoud en beheert de panden en dit alles op een zo effectief en efficient mogelijke wijze.

In het kader van de professionalisering van de onderhoudswerkzaamheden die de afdeling uitvoert zijn wij op zoek naar een planner/contractmanager die zorgt voor aanbesteding en implementatie van een conditiegerichte onderhoudsmethodiek en daarbij in staat is werkprocessen te optimaliseren en dit te vertalen naar het vastgoedinformatiesysteem dat in gebruik is (Planon).
Een tweede component is het zorgdragen voor de totstandkoming, en implementatie van nieuwe raamovereenkomsten voor het onderhoud. In deze rol ben je het primaire aanspreekpunt voor de technisch medewerkers/toezichthouders en de leveranciers.

Functie eisen

HBO Bouwkunde, Installatietechniek, Vastgoedmanagement of gelijksoortige relevante opleiding (eis)
3 tot 5 jaar werkervaring voor opdrachtgevers/organisaties (profit/ non-profit) op het gebied van grootschalig gebouwbeheer en onderhoud (eis)
Kennis van Stabu (eis)
WO Bouwkunde, Installatietechniek, Vastgoedmanagement of gelijksoortige relevante opleidin
Meer dan 5 jaar werkervaring voor opdrachtgevers/organisaties (profit/ non-profit) op gebied van grootschalig gebouwbeheer en onderhoud
Evaring met Planon voor gebouwenbeheer
Ervaring met nationaal en Europees aanbesteden
Ervaring met/certificering op gebied van NEN2767/RGD Boei
Ervaring met beheer en onderhoud van kunstwerken/objecten in de openbare ruimte

Competenties

Accuraat werken, succesvol samenwerken, resultaatgericht, teamspeler, klantgericht en goede schriftelijke communicatie Analytisch vermogen.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten