Senior Ontwerper IP

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
23-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Soesterberg
Reacties
0
Bekeken
515
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 243 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

1-3-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

40

Sluitingsdatum

25-2-2016 om 12:00 uur

De Senior Ontwerper is belast met het uitwerken tot bruikbare bouwstenen van de architecturen en kaders die worden ontvangen via productmanagement en de sturende clusters, dit is binnen het lifecyclemanagement van een bouwsteen een continu proces. De functionaris maakt voor de bouwstenen generieke en specifieke ontwerpen waarbij de bruikbaarheid, beheerratio, automatisering en schaalvergroting voorop staan. De functionaris onderzoekt/analyseert de toepasbaarheid van het technisch ontwerp en ontwikkelt bouwstenen en/of componenten op basis van een generiek of specifiek ontwerp binnen de ICT-architecturen en -infrastructuren. De functionaris is ook belast met productontwikkeling van de ingezette en nieuwe bouwstenen binnen de Defensie (en klant) architectuur.

Tijdens de migratie van twee oude netwerken naar het NTN zal er extra ontwerplast komen, doordat we dan drie verschillende netwerken moeten gaan integreren en migreren. Mede door begeleiding, opleidingen en verzwaring van de beheerlasten tijdens de migratie van het nieuwe netwerk is extra capaciteit noodzakelijk. Tevens voor borging van de reguliere IP ontwerpwerkzaamheden binnen het cluster Connectivity.

Functie eisen

 • Minimaal Hbo-niveau;

 • Ontwerper is werkzaam in zeer complexe meervoudige standaard aanvragen, in zeer complexe niet standaard aanvragen en complexe projectmatige wijzigingen;

 • Grondige kennis van netwerkkennis op het gebied van IP infrastructure;

 • Sterk analytisch vermogen en zelfstandig kunnen werken;

 • Kennis van routering, switching en wireless is een prĂ©;

 • Grondige kennis in het IP werkveld (gecertificeerd CCIP/CCNP);

 • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en een klantgerichte instelling;

 • De vaardigheid analytisch te denken, en proactief op te treden;

 • Kennis van ITIL, met name van wijzigings- en incidentbeheer;

 • Ervaring in procesgericht werken.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten