Projectleider Gebiedsontwikkeling

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
23-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Meppel
Reacties
1
Bekeken
438
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2516 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

7-3-2016

Einddatum

5-3-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

18

Sluitingsdatum

29-2-2016 om 9:00 uur

De afdeling Beleid en Regie werkt met enthousiaste collega’s aan de ruimtelijke en maatschappelijke ontwikkeling van de toekomst van Meppel. Binnen de afdeling wordt gewerkt aan een aantal verschillende vraagstukken, zoals de voorbereiding van de realisatie van een nieuwe woonwijk, een aantal binnenstedelijke ontwikkelingslocaties, de opvang van vluchtelingen en de mogelijke komst van een asielzoekerscentrum.

In verband met vertrek van huidige projectleider zoeken we een interim: Projectleider gebiedsontwikkeling Nieuwveense Landen

Taken
-Organiseren en aansturen van het project Nieuwveense Landen (woningbouwlocatie in ontwikkeling);
-Je werkt de strategie en acquisitie voor de verdere ontwikkeling van deze woningbouwlocatie uit;
-Je bent verantwoordelijk voor de financiële, personele, organisatorische en communicatieve onderdelen van het project;
-Draagt zorg voor het opstellen van de verschillende projectdocumenten en de uitvoering hiervan binnen de gemaakte afspraken;
-Stuurt op projectresultaten, onder andere met behulp van voortgangsrapportages en door risico’s en complicaties in beeld te brengen en oplossingen daarvoor te genereren;
-Opereert in een speelveld van overheden, maatschappelijke organisaties en private partijen en is zowel intern als extern gericht;
-Onderhoudt contact met de samenwerkingspartners en met een netwerk dat bijdraagt aan de realisatie van de doelstellingen.

Functie eisen

-minimaal een afgeronde HBO opleiding.
-minimaal 5 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 7 jaar, met het voorbereiden, uitvoeren en resultaatgericht leiden van projecten op het gebied van uitleglocaties, woningbouwlocaties en/ of bedrijventerreinen bij de gemeentelijke overheid.
-minimaal 5 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 7 jaar, als projectleider met gebiedsontwikkeling op het snijvlak van economie en ruimtelijke ordening binnen een gemeentelijke overheid.
-minimaal 5 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 7 jaar, met project- en procesmanagement binnen een gemeentelijke omgeving.
-minimaal een afgeronde HBO opleiding richting: planologie en/ of ruimtelijke ordening.
-werkervaring, opgedaan in de afgelopen 8 jaar, met het voorbereiden, uitvoeren en resultaatgericht leiden van projecten op het gebied van uitleglocaties, woningbouwlocaties en/ of bedrijventerreinen bij de gemeentelijke overheid.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  26-02-2016 11:45
  Plaats
  Capelle aan den Ijssel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten