Sr adviseur wegenbouw

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
24-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
248
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Ik sluit de vacature op freelance.nl voor nieuwe sollicitanten. De kandidaten die gereageerd hebben hebben persoonlijk bericht gehad over de status en voortgang van de sollicitatie.


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2570 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

1-5-2016

Einddatum

1-5-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

1-3-2016 om 17:00 uur

Doel van het project Hoevelaken Verbeteren van de doorstroming en de bereikbaarheid van de reglo Midden-Nederland,
waarbij een goede inpassing/vormgeving van de Al/A28 een bijdrage levert aan de verbetering van de Ieefbaarheid in het gebied rond deze wegen. In 2008 is de planstudie van het project Hoevelaken gestart met de publicatie van de Startnotitie. De richtlijnen voor de Milieu Effect Rapportage (MER) le fase zijn in mel 2009 vastgesteld. Eind 2009 is het voorkeursalternatief vastgesteld. Om het verkeersprobleem op te lossen is het nodig om de A28 en Al te verbreden en knooppunt Hoevelaken aan te passen. De markt is gevraagd met een oplossing te komen waarmee aan de eisen wordt voldaan en zoveel mogelijk wensen worden vervuld binnen het beschikbare budget. In juni 2015 is het werk gegund
aan een combinatie welke de opdracht heeft om knooppunt Hoevelaken te realiseren. De opdracht aan de markt bestaat uit:

 • Het uitwerken van het winnende ontwerp in een voorkeursvariant

 • Het uitwerken van de voorkeursvariant in een (O)TB/MER

 • Het bouwen van de oplossing

Momenteel werkt het project in samernwerking met de marktpartij aan het uitwerken van de voorkeursvariant naar een (0)18/MER van 2016 tot en met 2018. Vanaf 2019 zal het werk fysiek gerealiseerd gaan worden. In 2023 moet het werk
opgeleverd worden.

De sr adviseur wegen(bouw) draait mee in het team Ontwerp, Effecten en Techniek COET) van de projectorganisatie Hoevelaken en bewaakt de inhoudejke kwaliteit van de uitwerking van het ontwerp, effectonderzoeken en uitvoering door de Opdrachtnemer van het PD&C contract, specifiek voor het onderdeel wegen. Onder de wegen wordt verstaan het
hoofdwegennet (onderbouw, voertuigkeringen, bermen en bovenbouw), onderliggend wegennet, verzorgingsplaatsen, ed. Het team DEl bestaat uit de technisch manager, projectleider ontwerp effecten en techniek, sr adviseur SE en vakinhoudelijke adviseurs.

Specifieke werkzaamheden

 1. inhoudelijk toetsen van uitwerkingen door de Opdrachtnemer op het gebied van wegen, zoals ontwerpdocumenten specificatiedocumenten verificatiedocumenten; (D)TB/mer documenten; e.a.

 2. beoordelen van wijzigingsvoorstellen op het gebied van wegen, effecten van wijzigingen analyseren;

 3. beoordelen van nieuwe en/of gewijzigde klanteisen, effecten analyseren en vertalen naar wijzigingsvoorstellen;

 4. afstemmen met opdrachtnemer over inhoudelijke uitgangspunten, afwegingen en randvoorwaarden m.b.t. wegen;

 5. afstemmen met interne stakeholders en technische diensten van Rijkswaterstaat over inhoudelijke ontwikkelingen in het project m.b.t. wegen;

 6. monitoren van landelijke ontwikkelingen in normen, richtlijnen en technische standaarden op het gebied van wegen;

 7. adviseren van de manager techniek over al het bovenstaande.

Een en ander zal in de praktijk worden ingevuld onder aansturing van de manager techniek binnen team techniek. De sr adviseur wegenbouw werkt in de praktijk nauw samen met de projectleider GWW.

Functie eisen

-Minimaal HBO opleiding richting civiel techniek
-Minimaal 5 jaar kennis en ervaring in weginfrastructurele projecten, technische kennis van wegen (onderbouw en bovenbouw)
-Opleidingsniveau zoals gevraagd in bijgevoegd functieprofiel
-Jaren werkervaring zoals gevraagd in bijgevoegd functieprofiel
-Relevante werkervaring op het gebied van het tracewetprocedure (ontwerp tracebesluit / milieu effect rapportage)
-Relevante werk ervaring met Systeemgerichte Contractbeheersing bij geIntegreerde contracten
-Kennis van D & C contracten
-Aantoonbare ervaring met Relatics

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  29-02-2016 10:29
  Plaats
  Apeldoorn

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten