Projectleider Beheer Openbare Ruimte

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
24-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
's-Hertogenbosch
Reacties
0
Bekeken
433
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2544 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

15-4-2016

Einddatum

15-4-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

40

Sluitingsdatum

4-3-2016 om 12:00 uur

De afdeling Realisatie en Beheer Openbare Ruimte, als onderdeel van de sector Stadsbeheer, heeft als belangrijkste taak het realiseren van projecten en het beheren en onderhouden van het openbaar gebied van de gemeente. Klantgericht werken en samenwerking tussen de verschillende vakgebieden zijn belangrijke doelstellingen. De afdeling bestaat uit meerdere bureaus. De functie maakt deel uit van het bureau Beheer & Programmering. Eén van de hoofdtaken van dit bureau is het plannen en organiseren van en adviseren over het beheer en onderhoud van de openbare ruimte.
Gelet op de hoeveelheid werk, zoeken wij een tijdelijk medewerker, die in de rol van projectleider zelfstandig aan beheerprojecten en beheerklussen werkt. Hij doet dit in opdracht van de projectleider wijkbeheer en de specialist reiniging/straatmeubilair/winterdienst. Hij werkt daarbij samen met collega’s en andere werkrelaties en in afstemming met bewoners en andere gebruikers.

De werkzaamheden uit het pakket van de projectleider wijkbeheer betreffen o.a. de renovatie van speelterreinen en buurtparkjes, de planning en directievoering van cyclische beheerklussen (zoals bomensnoei) en het begeleiden en/of uitvoeren van kleine projecten die vanuit de wijk geinitieerd worden.
Ten behoeve van de specialist reiniging liggen de taken ondermeer op het gebied van het evalueren hondenvoorzieningen, structureren van reinigingswerkzaamheden in de wijken en het opstellen van beeldmaatlatten reiniging alsmede de regie op en coordinatie van de besteding van de zwerfafvalvergoeding.

Functie eisen

-HBO met differentiatie beheer openbare ruimte (EIS) kopie kunnen aanleveren
-5 jaar ervaring na afronding van de functiegerichte opleiding op het terrein van beheer en onderhoud van de openbare ruimte (EIS)

-cursus

projectmanagement

-cursus/opleiding

applicatie cultuurtechniek

-werkervaring als projectleider met contractvorming en wijkgericht werken

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten