Oracle Testconsultant

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
25-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
465
Status
Gesloten
Referentie
120

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Rol Oracle test consultant
Werkniveau Junior
Locatie Den Haag
Startdatum 05-04-2016
Einddatum 31-12-2016
Aantal uren per week 36
Aanvrager Jacqueline Slaap

VACATURE-INFORMATIE

Wij zijn voor de Dienst Justitiƫle Inrichtingen op zoek naar een Junior Oracle testconsultant

De Junior Oracle Test consultant Vertegenwoordigt de afdeling Inkoop van het IUC DJI in overleggen (intern SSC/IUC, DJI-breed, Ministerie-breed) ter bevordering van een optimaal gebruik van Oracle ten behoeve van het Inkoopproces.

  • Overlegt over bovenstaande met decentraal en centraal functioneel beheer en de afdeling Inkoop en rapporteert aan het management.

  • Is verantwoordelijk voor het uitrollen van gewijzigde werkwijzen als gevolg van systeemwijzigingen.

  • Wordt ingezet voor het testen van uitgevoerde systeemwijzigingen per kwartaal en/of per maand (afhankelijk van het soort wijziging).

VERPLICHTE VAARDIGHEDEN

Hieronder vindt u een aantal harde eisen en enige overige eisen en wensen waaraan de kandidaat moet voldoen! In de motivatie dient te worden aangetoond dat aan alle harde eisen wordt voldaan. Dat betekent: kort, puntsgewijs per eis motiveren waar deze kennis of ervaring is opgedaan en in welke periode. Daarbij moet het voldoen aan de eisen ook duidelijk en onvoorwaardelijk naar voren komen in het CV. Aanbiedingen die hieraan niet voldoen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

HARDE EISEN WAARAAN KANDIDAAT MOET VOLDOEN

-HBO niveau, diepgaande kennis van de inkoop module van Oracle.

EXTRA INFORMATIE

Exclusiviteit is vereist 5 werkdagen vanaf het moment dat de kandidaat wordt aangeboden bij de eindklant. Wanneer de kandidaat uitgenodigd wordt voor een intakegesprek, geldt nog 3 dagen na de intake de exclusiviteit. Middels het aanbieden van potentiele kandidaten aan Quest4, gaat u akkoord met deze exclusiviteit. Bij het opstellen van de definitieve aanbieding ten behoeve van onze klant, zullen wij u vragen een offerteformulier in te vullen en te ondertekenen, waarmee u de exclusiviteit nogmaals bekrachtigd. Onze AIV zijn van toepassing op deze aanvraag en terug te vinden op onze website.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten