Changemanager

Intermediair
Astorium werving & detachering
Geplaatst op
24-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
60-70
Op locatie
Het midden van Noord-Brabant
Reacties
1
Bekeken
633
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hoi Wim, Bedankt voor je reactie. We zijn er met iemand via een ander kanaal uitgekomen . Veel succes met het vinden van een passende opdracht. Groeten, Astorium


Omschrijving

Voor een grote zorginstelling in de regio Brabant zijn wij met spoed op zoek naar een Changemanager. Dit is een positie van 36 uur per week tot en met september 2016.

Het doel van dit project is het standaardiseren van alle werkprocessen, protocollen, changes. Allereerst zal jij het changeproces inrichten. FSM en ISM zijn reeds geïntroduceerd, jij zal stapsgewijs vernieuwing in het procesmatig werken doorvoeren. Er zijn vier stromen, waarvan er drie nog niet het standaard change proces volgen. Je zorgt er voor dat de organisatie vanaf juni klaar is om de frequente en grote releases van het nieuwe EPD systeem (HiX) te ontvangen.

Vervolgens voer je de regie over de concretisering van het releaseproces van HiX (inclusief eisen OTAP). Dit doe jij in nauwe samenwerking met diverse stakeholders.

Ben jij een praktisch en pragmatisch ingestelde Changemanager die per direct beschikbaar is? Reageer dan zo snel mogelijk.

De taken en verantwoordelijkheden

De organisatie krijgt een volwassen wijzigingsproces CHM dat voor alle changes geldt en waarin HiX releases kunnen worden opgenomen.

 • Jij zorgt er voor dat er in juni het bestaande proces (volgens het ISM model) voor wijzigingen klaargestoomd is voor alle soorten changes én voor de ontvangst van de releases van HiX (momenteel honderden wijzigingen per twee weken).

 • Voor het inrichten van de activiteiten van de HiX releases zijn diverse stakeholders en geen eenduidige eigenaar. Jij gaat regie voeren over dit releaseproces van HiX, inclusief het concretiseren van de eisen OTAP.

 • Je zorgt er voor dat er aantoonbaar veilig ingerichte OTAP-processen zijn voor certificering ten behoeve van DigiD.

 • Je zorgt er voor dat op het einde van jouw werkzame periode alle kennis en kunde is overgedragen aan de interne Changemanager. Deze persoon zal na dit traject alles monitoren.

De profielkenmerken

 • Jij bent een Changemanager die ervaring heeft met procesmanagement CHM

 • Ervaring met inrichting en regie voeren over change- en het releaseproces

 • FSM en ISM zijn bij jou bekend

 • Je werkt goed op tactisch niveau en bent procesmatig sterk

 • Praktisch en pragmatisch ingesteld, overtuigingskracht

 • Per direct beschikbaar

De organisatie

Onze opdrachtgever is een grote zorginstelling in het midden van Noord-Brabant. Een meer exacte locatie mogen wij in deze fase niet vrijgeven. Het is een organisatie met innovatieve doelstellingen en is volop in ontwikkeling. Er vinden op dit moment veel veranderingen plaats, met als doel de patienten zorg te bieden in een moderne omgeving. ICT vormt een belangrijke schakel in dit proces.

Jij schakelt veel met het Hoofd Applicaties, Hoofd Technisch Beheer en het Hoofd van geheel ICT. Ook stem je continu af met de eindgebruikers. Er is een interne Changemanager aanwezig, die wegens grote drukte jouw hulp nodig heeft. Je werkt dus nauw samen met deze persoon.

Het aanbod

Wij bieden jou een uitdagende opdracht bij een inspirerende zorginstelling tot en met september 2016, 36 uur per week. Je krijgt de kans om een bijdrage te leveren aan het optimaliseren van het change- en releasemanagement.

Freelancers met een geldige VAR (WUO/DGA) zijn welkom om te reageren. De bandbreedte van het uurtarief is 55 - 70 euro, incl reiskosten excl btw.

Aanbiedingen via of als een andere partij oid worden niet in behandelingen genomen.

Interesse

Reageren kan tot vrijdag 26 februari 8.00 uur. Houd er rekening mee dat je deze week gebeld kan worden naar aanleiding van jouw sollicitatie. Gesprekken vinden volgende week plaats.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  25-02-2016 10:19
  Plaats
  Apeldoorn

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten