Verkeerskundig adviseur

Intermediair
H Consultancy Groep b.v.
Geplaatst op
24-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Zuid-Holland
Reacties
0
Bekeken
886
Status
Gesloten
Referentie
wpjob-1436

Omschrijving

Voor een gemeente in Zuid-Holland zoeken wij een Verkeerskundig Adviseur / Ontwerper, die gaat adviseren over de ontwikkeling in de omgeving van het station. Actueel zijn op dit moment de ontwikkeling van een bouwblok en het ontwerp van een busterminal aan de westzijde van het station.

Het cluster Stedelijke Ontwikkeling ontwikkelt samen met stedelijke en regionale partners en in nauwe samenwerking met de andere gemeentelijke clusters, een hoogwaardige en duurzame omgeving. Stedelijke Ontwikkeling richt zich hierbij op een attractieve leefomgeving, economie, kenniscultuur, duurzaamheid en erfgoed. Binnen het cluster Stedelijke Ontwikkeling opereert het team Ontwerp en Mobiliteit, waar de Verkeerskundig Adviseur / Ontwerper onderdeel van uit gaat maken.

Taken

Het verkeerskundig toetsen van inrichtingsvoorstellen van de architect in relatie met de openbare ruimte, inclusief de ontsluiting van een bouwblok
Deelnemen aan ontwerpsessies en de projectgroep t.b.v. de openbare ruimte voor het onderdeel verkeer
Het zelf ontwerpen van en het adviseren met betrekking tot de buitenruimte in de stationsomgeving. Hieronder vallen de ontsluiting van een aantal parkeervoorzieningen op het stedelijk netwerk, oplossen van de bevoorradingsproblematiek etc.
Het ontwerpen van een verkeersafwikkeling van bouwverkeer tijdens de bouw, inclusief het voorbereiden en afhandelen van het hiertoe benodigde verkeersbesluit
Het adviseren en ontwerpen met betrekking tot oplossingen voor fietsparkeren in de omgeving van het station
Het adviseren en ontwerpen ten behoeve van de verplaatsing van het busstation, inclusief de ontsluiting daarvan op het stedelijk netwerk
Het ontwerpen met Autocad volgens de NLCS-systematiek

Vereisten

Minimaal HBO werk- en denkniveau
Kennis van verkeersafwikkeling op complexe kruispunten en afwikkeling busverkeer
Kennis en ervaring met Autocad volgens de NLCS-systematiek
Ervaring in de te verrichten werkzaamheden, liefst ook in stationsomgevingen
Integraal kunnen denken en werken t.a.v. andere vakdisciplines
Een initiatiefrijke, proactieve houding met betrekking tot adviseren en ontwerp

Competenties

Resultaatgericht
Samenwerken
Omgevingsbewust
Kwaliteitsgericht
Oplossingsgericht
Goede schriftelijke en mondelinge communicatievaardigenheden

Bij het ontvangen van uw reactie (inclusief 2 referenties – zonder referenties wordt uw reactie voor deze aanvraag niet in behandeling genomen- ) gaat H Consultancy Groep b.v. er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend en daarmee onnodig werk verricht wordt.

 

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten