DotNetNuke (DNN) specialist

Freelancer
A&A Capacity
Geplaatst op
26-02-2016
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
1
Bekeken
375
Status
Gesloten
Referentie
DNN001

Afrondingstoelichting

De eerste reactie lijkt al meteen een match. We sluiten de aanvraag want we hebben er alle vertrouwen in dat we dit met deze freelancer prima tot een goed resultaat kunnen brengen.


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Beste Freelancers,

Wij bouwen en onderhouden een groot aantal websites op het DNN CMS Systeem (de gratis variant). De meeste worden gemigreerd naar versie 8.0, nieuwe websites worden standaard gemaakt in 8.0.

Er is een webdesignster die de responsive skin aanmaakt in Artisteer (deze is te importeren in DNN).

We zoeken nu een freelancer die ons tijdens drukte kan assisteren. Bij voorkeur iemand in de omgeving van Wormerveer, maar dat is meer voor een eerste kennismaking. Ontwikkeling kan wat ons betreft ook prima op afstand.

Binnen 1 á 2 weken is het ontwerp gereed voor een nieuw te ontwikkelen website. Daar is al extra ondersteuning bij nodig. Vooral de zoekmachine optimalisatie en het gebruikers vriendelijk maken van het geheel voor de eindgebruiker is belangrijk, naast het netjes integreren van alle gebruikte modules.

Een ontwikkelaar die daarnaast ook communicatief sterk is en bijvoorbeeld ook een training van het CMS aan de eindklant kan verstrekken (ook omgeving Wormerveer) van het uiteindelijke resultaat zou helemaal een pré zijn.

Wij zouden wel graag eerst een persoonlijk gesprek hebben met de uiteindelijke freelancer om te zien of er een "klik" is voor hopelijk de uitvoering van vele toekomstige opdrachten.

Graag reageren incl. het uurtarief.

Met vriendelijke groet,

Dennis de Vries.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  26-02-2016 12:55
  Plaats
  Lent

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten