Register EDP Auditor Het Gelders Huis (Sr)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
25-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Arnhem
Reacties
1
Bekeken
544
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen over zijn/haar sollicitatie (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2509 opdrachten
 • Yacht bv 33 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

04-04-2016

Einddatum

31-10-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16-20

Sluitingsdatum

15-3-2016 om 17:00 uur

De urgentie van kostenbesparing en de sterk verouderde gebouwenportefeuille vormen de aanleiding om de huisvesting te revitaliseren door middel van een DB(F)MO contract. Ter versterking van het team van de opdrachtgever zoeken wij een register EDP auditor voor de begeleiding bij de ontwikkeling van- en het toezicht op het monitoringssysteem.

nager van opdrachtgever als mU opereert onafhankelijk van het realisatieteam en werkt tot in de opstart van de exploitatiefase nauw samen met zowel de exploitatiemanager en contractmaet uw counterparts bij opdrachtnemer bij de ontwikkeling van het monitoringssysteem door opdrachtnemer. Als EDP auditor wordt van u verwacht dat u onafhankelijke beoordelingen uitvoert en daarover advies uitbrengt aan de contractmanager en exploitatiemanager. Gedurende het eerste jaar van de exploitatiefase ligt de focus op het adviseren en coachen van de exploitatie teamleden in hun verdere ontwikkeling.

Taken en verantwoordelijkheden van de EDP Auditor

Ontwikkelfase (tot maart 2017)

Het gezamenlijk optrekken met de EDP auditor opdrachtnemer en, het in lijn met het contract, ontwikkelen en vaststellen van zowel een duidig begrippen- en toetskader als de reikwijdte van het monitoringssysteem.
Op gezette momenten in het ontwikkeltraject een onafhankelijk oordeel vormen over de (tussentijdse) producten die opdrachtnemer oplevert inzake de opzet en bestaan van het monitoringsysteem.
De reviewresultaten rapporteren aan opdrachtgever en begeleiden van de vervolgacties.
Het adviseren van de contractmanager en exploitatiemanager over de voortgang en risico’s inzake de ontwikkeling van het monitoringssysteem alsmede over het gewenste type en diepgang van verklaring van de EDP auditor opdrachtnemer.
Als onderdeel van de beoordeling in het kader van het beschikbaarheidscertificaat een oordeel vormen over de door EDP auditor opdrachtnemer opgeleverde eindrapportage over de opzet, bestaan en werking van het monitoringssysteem.
Vertegenwoordigen van opdrachtgever in gesprekken met opdrachtnemer inzake de opzet, bestaan en werking van het monitoringssysteem tijdens de realisatiefase.
Exploitatiefase (vanaf maart 2017 t/m december 2018)

Het adviseren en begeleiden van de exploitatie teamleden bij het zich eigen maken en de toepassing van de monitoringssystematiek.
Het coachen van exploitatie teamleden in hun verdere ontwikkeling bij het toezicht houden op de monitoring door opdrachtnemer.
Vertegenwoordigen van opdrachtgever in gesprekken met opdrachtnemer inzake wijzigingen in opzet, bestaan en werking van het monitoringssysteem tijdens de exploitatiefase.
Functie eisen
gekwalificeerd en gecertificeerd als register EDP auditor.
beschikt over minimaal 7 jaar recente ervaring in de rol van register EDP auditor.
beschikt over minimaal 12 jaar ervaring binnen het IT vakgebied.
ervaring (minimaal 2 opdrachten/projecten in de periode 2011 - 2016) met het coachen/begeleiden van projectmedewerkers in de uitvoeringsfase en/of exploitatiefase.

Wensen

beschikt over ervaring met het opzetten, beoordelen en implementeren van monitoringssystemen of vergelijkbaar binnen de utiliteitsbouw.
beschikt over recente ervaring met de geïntegreerde contractvormen (bijv. middels UAV-gc) en met een onderhoudscomponent en/ of facilitaire dienstverlening (bijv. DBFMO).
kan de projectorganisatie gevraagd en ongevraagd adviseren over het te doorlopen ontwikkeltraject van een monitoringssysteem.

Competenties

beschikt over samenbindend leiderschap: hij/ zij schept op een transparante manier duidelijkheid over de te behalen resultaten van het exploitatieteam en bewaakt dit en maakt teamleden duidelijk welke individuele bijdrage er wordt verwacht om een werkend monitoringssysteem tijdig en kwalitatief goed af te ronden.
is in staat om resultaatgericht te werken: hij/zij werkt projectmatig, plant zelfstandig het eigen werk, toetst activiteiten tussentijds op de bijdrage aan het eindresultaat en stuurt activiteiten indien nodig bij, spreekt mensen aan op hun eigen bijdrage en het nakomen van afspraken.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  26-02-2016 15:30
  Plaats
  Moordrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten