Trainer assetmanagement

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
25-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
399
Status
Gesloten
Referentie
IGB59659645

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een trainer assetmanagement met ruime ervaring van het beheer van de openbare ruimte en met het werken met Accres, Viaview en Gisib.

Wie?

Onze opdrachtgever is een gemeente in de provincie Noord-Holland. De gemeente wil assetmanagement invoeren voor het stadsbrede beheer van de openbare ruimte. Het organisatieonderdeel V&OR (Verkeer en Openbare Ruimte) dat onderdeel uitmaakt van het cluster Ruimte & Economie (R&E) is verantwoordelijk voor de inrichting van dit stadsbrede beheer en heeft daartoe het programma Assetmanagement ingericht. Om assetmanagement effectief te kunnen implementeren is een stedelijke optimalisatie nodig, per asset en over de assets heen. De optimalisatie wordt verkregen door uniformering van gemeenschappelijke beheerprocessen van informatievoorziening, een gemeenschappelijk informatiemodel en inrichting, geharmoniseerde gegevens en gebruik van eenzelfde applicatie. Dit proces is eind 2014 gestart.

U bent werkzaam voor de stafafdeling Informatievoorziening, Deze afdeling zorgt voor een betrouwbare en toekomst gerichte informatievoorziening voor de bedrijfsprocessen van het cluster Ruimte en Economie en heeft de verantwoordelijkheid om samenhang in de informatievoorziening te realiseren. De afdeling is een belangrijke speler als het gaat om het verwezenlijken van de clusterambitie om de gezamenlijke aanpak, ontkokering en hoge handelingssnelheid te verwezenlijken. De afdeling Informatie werkt vanuit het klantenperspectief; de business in de context voor het uitvoeren van alle werkzaamheden.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

  • U zorgt voor het op maat maken van een basiscursus voor de assets GWW, zoals verhardingen, bomen, groen, civiele constructies, spelen en meubilair.

Eisen

  • U hebt minimaal aantoonbaar hbo werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald hbo-diploma.

  • U hebt ruime ervaring op het gebied van assetmanagement en het beheer van de openbare ruimte.

  • U hebt ruime ervaring met het werken met Accres, Viaview en Gisib.

  • U hebt ruime ervaring met het werken binnen een grote gemeentelijke organisatie.

  • U hebt ervaring met de gemeente Amsterdam en kent de Amsterdamse situatie.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?

Amsterdam

Wanneer?

De geschatte opdracht tijd is 20 tot 30 werkdagen verspreid over 1 jaar. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

Hoe?

Reageer vóór donderdag 3 maart aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten