Sitecore Specialist

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
25-02-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
825
Status
Gesloten

Omschrijving

Functie

Sitecore Specialist

Inzet

Fulltime, 100%

Duur

6 maanden met optie tot verlenging

Tarief

+/- 75 euro excl. BTW

Inhoudelijk

De klant is sinds 3/4 jaar bezig met de introductie van Sitecore als hun nieuwe CMS. Ze zijn nu op zoek naar een senior Sitecore developer, voor coaching van hun interne medewerkers en development. De inzet is, naast development, het verder opleiden van de interne medewerkers tot ervaren Sitecore developers.

Relevante ervaring is Glass, Unicorn en multi-site implementaties. Behalve dat ze Sitecore in willen zetten voor hun publieke site zijn ze ook Sitecore aan het integreren met hun sales funnel. Ervaring met unittesting binnen Sitecore, dependency injection, Ninject, Knockout, Knockout Components en RequireJS zijn daarom ook een pre.

Reacties kunnen gericht worden aan Melanie Vink.
Graag een cv en motivatie waarin de volgende punten zijn verwerkt: * Waarom ben je de geschikte kandidaat? *Wat is je toegevoegde waarde voor deze opdracht?
*Schets een situatie over samenwerking met teams, *Welk resultaat heb je in je loopbaan geboekt of benoem waar je trots op bent.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten