Verkeerskundig adviseur-ontwerper

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
25-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Leiden
Reacties
0
Bekeken
597
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2555 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

14-3-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

29-2-2016 om 17:00 uur

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de ontwikkeling in de omgeving van het Centraal Station in Leiden. Actueel zijn op dit moment de ontwikkeling van het Rijnsburgerblok en het ontwerp van een busterminal aan de westzijde van het station.

Werkzaamheden waaraan gedacht moet worden betreffen

 Het verkeerskundig toetsen van inrichtingsvoorstellen van de architect van het Rijsburgerblok in relatie met de openbare ruimte, inclusief de ontsluiting van het blok;
 Deelnemen aan ontwerpsessies en de projectgroep t.b.v. de openbare ruimte voor het onderdeel verkeer;
 Het zelf ontwerpen van en het adviseren met betrekking tot de buitenruimte in de stationsomgeving. Hieronder vallen de ontsluiting van een aantal parkeervoorzieningen op het stedelijk netwerk van Leiden, oplossen van de bevoorradingsproblematiek etc.;
 Het ontwerpen van een verkeersafwikkeling van bouwverkeer tijdens de bouw van het Rijnsburgerblok, inclusief het voorbereiden en afhandelen van het hiertoe benodigde verkeersbesluit;
 Het adviseren en ontwerpen met betrekking tot oplossingen voor fietsparkeren in de omgeving van het station;
 Het adviseren en ontwerpen ten behoeve van de verplaatsing van het busstation, inclusief de ontsluiting daarvan op het stedelijk netwerk.

Functie eisen

Minimaal HBO werk- en denkniveau is een vereiste
Kennis van verkeersafwikkeling op complexe kruispunten en afwikkeling busverkeer
Ervaring in de te verrichten werkzaamheden, liefst ook in stationsomgevingen
Integraal kunnen denken en werken t.a.v. andere vakdisciplines
Een initiatiefrijke, proactieve houding met betrekking tot adviseren en ontwerp.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten