Ontwerper Openbare Ruimte (Sr)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
25-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leiden
Reacties
2
Bekeken
510
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen over zijn/haar sollicitatie (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


Omschrijving

Startdatum

28-3-2016

Einddatum

31-5-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

7-3-2016 om 17:00 uur

Voor de komende jaren is in het ‘Investeringsprogramma Bereikbaarheid 2016-2022’ een groot aantal openbare ruimte projecten voor de binnenstad in beeld gebracht. Het betreft circa 70 deelprojecten op het gebied van langzaam verkeer, openbaar vervoer, autoverkeer, parkeren en de leefomgeving. Een deel van deze projecten is al gestart, maar ook zijn er nog veel projecten die nog gestart moeten worden. De ontwerpen en bijbehorende producten maken onderdeel uit van het nog uit te werken en vast te stellen Kaderbesluit(en).

Jij fungeert als ontwerper openbare ruimte en treedt op als inhoudelijke vertaler van de kaders naar de ontwerpen voor de openbare ruimte vanuit de programma’s Binnenstad, Bereikbaarheid en Stedelijk Beheer.

Je werkt in een multidisciplinair team onder leiding van de projectmanager van het team Project- en Programmamanagement die verantwoordelijk is voor het professioneel aansturen en (laten) uitvoeren van complexe en multidisciplinaire projecten en programma’s. De ontwerper openbare ruimte werkt gebiedsgewijs in coordinatie met een senior stedenbouwkundige, een groenontwerper en een verkeerskundige. Je wordt lid van een team dat in Leiden oa de Breestraat heeft heringericht en ontwerpen heeft gemaakt voor delen van het Singelpark, de Lammermarkt, de Haarlemmerstraat en de Centrumroute. Over deze projecten is meer informatie te vinden op de website van de gemeente Leiden. Je gaat werken aan vergelijkbare projecten voor de herinrichting van straten, singels (onderdeel van het Singelpark) en pleinen in de historische Leidse binnenstad.

Op dit moment heeft het project team behoefte aan de invulling van de functie ontwerper openbare ruimte voor het project ‘Openbare ruimte projecten Binnenstad Leiden - Gebiedsgerichte aanpak Investeringsprogramma Bereikbaarheid’. De functie houdt het volgende in:
 integrale ontwerpen van de openbare ruimte in de Binnenstad, hierbij staan tijdigheid, doelmatigheid en het behalen van optimale resultaten hoog in het vaandel.
 het integrale ontwerp houdt in: het uitwerken van de bestaande kaders naar het
schetsontwerp, het voorlopig ontwerp en uiteindelijk het definitief ontwerp

Functie eisen

Minimaal WO stedenbouw en/of landschapsontwerp is een vereiste
Goede beheersing van het Adobe-pakket, Autocad en Sketchup
Ervaring met openbare ruimteprojecten bij voorkeur in een historische binnenstedelijk omgeving
Ervaring met ontwerpen openbare ruimte binnen gegeven (financiële) kaders
Ervaring met ontwerpen binnen gemeenten of met gemeenten is een pre
Communicatief sterk
Sterk in samenwerking

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  26-02-2016 18:04
  Plaats
  schiedam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  02-03-2016 13:20
  Plaats
  Deventer

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten