Business Analist senior

Opdrachtgever
POSG
Geplaatst op
27-02-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Regio Den Haag
Reacties
0
Bekeken
87
Status
Gesloten
Referentie
101A02536

Omschrijving

Senior Business Analist

Bedrijfsprofiel

POSG is de specialist in werkneembaarheid voor overheidsorganisaties. Uniek is ons Mobiliteitsdienstverband. Daarbij neemt POSG het dienstverband van ambtenaren over. Onze dienstverlening bestaat daarnaast uit loopbaanadvies, interim en payrolling. POSG opereert landelijk vanuit verschillende vestigingen verspreid over Nederland. Het hoofdkantoor van POSG is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Bij POSG werken 50 adviseurs.

Onze afdeling Interim is voor een van onze opdrachtgevers in Gouda op zoek naar twee Senior Business Analisten.

Functieomschrijving
Als Business Analist inventariseer en analyseer je de informatiebehoefte van een bedrijfsonderdeel en beschrijf je in functionele termen voorstellen voor vernieuwing en/of aanpassing van bedrijfsprocessen en daarvoor gebruikte/benodigde oplossingen, afgestemd op de kaders en richtlijnen van de architectuur. Je doet dit door het opstellen van business cases, project-start-architecturen (PSA), projectvoorstellen, vraagspecificaties, presentaties, beleidsnotities etc.
Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor het (doen) uitvoeren van onderzoek naar de kwaliteit van bedrijfsprocessen en de vertaling van de resultaten naar realistische mogelijkheden voor verbetering van de informatievoorziening door toepassing van ICT. Je doet dit o.a. door het uitvoeren van impact- en procesanalyses.

Functie-eisen

  • WO/HBO werk- / denkniveau: bedrijfskunde/bedrijfskundige informatica/bestuurlijke informatica

  • Ruime en relevante kennis en ervaring met het analyseren en herontwerpen van business- en bedrijfsprocessen

  • Minimaal 5 jaar ervaring met het analyseren, opzetten en begeleiden van, en adviseren over, complexe (bij voorkeur in een ketensamenwerkingsverband) proces herijkingtrajecten en de effecten daarvan op ICT oplossingen

  • Aantoonbare ervaring in het opstellen van business-cases

  • Kennis van en bewezen praktijkervaring met requirements development (verzamelen, analyseren, documenteren en valideren) en requirements management

  • Ervaring met het werken in een grote ambtelijke organisatie (bij voorkeur in een ketensamenwerkingsverband) en een technisch complexe omgeving

Bijzonderheden / het aanbod
De opdracht start per 1 maart 2016 en kent in eerste instantie een doorlooptijd van 5 maanden, met optie op verlenging. De inzet bedraagt 36 uur per week.

Contactinformatie
Voor meer informatie over POSG of deze functie kunt u een reactie sturen via deze site.

Jolijn Joosen

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten