OBT Testanalist C

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
26-02-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Zeist
Reacties
0
Bekeken
324
Status
Gesloten
Referentie
DG

Omschrijving

Voor onze klant waarvoor wij al meerdere kandidaten hebben geplaatst zijn wij op zoek naar een

OBT Testanalist C

Betreft een senior tester functie
Verschillende voor de eindklant essentiele veranderingen moeten de komende jaren gestalte gegeven worden. Zo wordt met de introductie van Grootzakelijke klanten op het huidige eindklant Internetbankierplatform in korte tijd veel nieuwe functionaliteit ontwikkeld voor deze doelgroep en wordt aangsloten op een nieuwe back-end systeminfrastructuur in de keten. Het platform an sich bestaat uit een front- en backend systeem. Deze rol betreft een senior tester positie, bij in te vullen door iemand met ervaring in zowel front-end als backend ontwikkeling.
Als onderdeel van een nieuw te vormen team wordt gezocht naar iemand die zich in korte tijd kan inwerken op nieuwe materie.
Het agile scrum team maakt straks onderdeel uit van het DevOps Cluster Opdracht Initiatie (OI) waar twee andere teams reeds voor opgesteld staan.
In deze rol wordt een echte teamplayer gezocht, met goede sociale vaardigheden. Goede communicatieve vaardigheden zijn een absolute must, zowel qua samenwerking binnen het eigen team, met de andere teams binnen OI DevOps Cluster als ook betrokkenen buiten het cluster.
Qua ervaring wordt gezocht naar iemand die ervaring heeft met uitvoering van web based testen, als ook kennis van -en ervaring met testautomatisering.
Dit zou zich bij voorkeur o.a. moeten uiten in ervaring met de tools Selenium, Fitnesse, en bij voorkeur gedegen kennis van de tool Cucumber waar op wordt overgegaan binnen het programma. Gezien de samenstelling en werkwijze van het OI Cluster is goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift een must alsmede ervaring met werken in een Agile Scrum team.
Aanvullende wensen zijn ervaring met Jira, en ervaring met internetbankieren.

Locatie

Zeist

Uren

40

Startdatum

07-03-2016

Einddatum

30-09-2016

Deadline

02-03-2016 08:00

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten