Ontwerper openbare ruimte

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
26-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leiden
Reacties
0
Bekeken
232
Status
Gesloten
Referentie
IGB59742467

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2563 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een ontwerper met ervaring met openbare ruimteprojecten bij voorkeur in een historische binnenstedelijk omgeving.

Wie?

Onze opdrachtgever is een gemeente in de provincie Zuid-Holland.

U bent werkzaam voor het cluster Stedelijke Ontwikkeling. Het cluster ontwikkelt samen met hun stedelijke en regionale partners en in nauwe samenwerking met de andere clusters, een hoogwaardige en duurzame omgeving. Zij richten zich hierbij op een attractieve leefomgeving, economie, kenniscultuur, duurzaamheid en erfgoed. Binnen het cluster Stedelijke Ontwikkeling opereert het resultaatverantwoordelijk team Ontwerp en Mobiliteit. Binnen het team Ontwerp en Mobiliteit houden stedenbouwkundigen, verkeerskundigen en groenontwerpers zich bezig met verkeerskundige beleidskaders en het ontwerpen van de openbare ruimte.

Voor de komende jaren is in het ‘Investeringsprogramma Bereikbaarheid 2016-2022’ een groot aantal openbare ruimte projecten voor de binnenstad in beeld gebracht. Het betreft circa 70 deelprojecten op het gebied van langzaam verkeer, openbaar vervoer, autoverkeer, parkeren en de leefomgeving. Een deel van deze projecten is al gestart, maar ook zijn er nog veel projecten die nog gestart moeten worden. De ontwerpen en bijbehorende producten maken onderdeel uit van het nog uit te werken en vast te stellen Kaderbesluit(en).

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

  • U fungeert als ontwerper openbare ruimte en treedt op als inhoudelijke vertaler van de kaders naar de ontwerpen voor de openbare ruimte vanuit de programma’s Binnenstad, Bereikbaarheid en Stedelijk Beheer.

  • U ontwerpt integraal de openbare ruimte in de Binnenstad, hierbij staan tijdigheid, doelmatigheid en het behalen van optimale resultaten hoog in het vaandel. Het integrale ontwerp houdt in: het uitwerken van de bestaande kaders naar het schetsontwerp, het voorlopig ontwerp en uiteindelijk het definitief ontwerp.

Eisen

  • U hebt minimaal een wo-diploma stedenbouw en/of landschapsontwerp.

  • U hebt een goede beheersing van het Adobe-pakket, Autocad en Sketchup.

  • U hebt ervaring met openbare ruimteprojecten bij voorkeur in een historische binnenstedelijk omgeving.

  • U hebt ervaring met ontwerpen openbare ruimte binnen gegeven (financiële) kaders.

  • U hebt ervaring met ontwerpen binnen gemeenten of met gemeenten.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?

Regio Leiden

Wanneer?

De functie is per direct parttime beschikbaar voor 32 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind mei 2017, met optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

Hoe?

Reageer vóór woensdag 9 maart aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten