Medewerker Zaakgericht werken

Freelancer
Keus Controlling
Geplaatst op
27-02-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
50
Op locatie
Regio Den Haag
Reacties
1
Bekeken
532
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Inmiddels hebben we twee kandidaten voorgesteld voor deze interim opdracht. Hartelijk bedankt voor jullie reactie. Met vriendelijke groet,


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2563 opdrachten

Omschrijving

Opdracht

Voor een Gemeente in de Randstad zijn we op zoek naar twee zaakinrichters voor het programma Dienstverlening voor een periode van 6 maanden met een optie van verlenging met 6 maanden.

De zaakinrichters gaan gebruikers trainen, verbeteren de werkprocessen in het zaaksysteem en communiceren de doelstellingen van zaakgericht werken op de afdelingen. Kandidaten dienen aantoonbare ervaring te hebben met verandertrajecten (draagvlak creëren, weerstand wegnemen, verbindingen leggen), implementatie van processen en van zaakgericht werken, dienstverlening/Antwoordconcept, en aantoonbare affiniteit hebben van ICT. De zaakinrichters zullen vooraf de opdracht een training krijgen van Centrix.

Profiel Kandidaat
Je bent een resultaatgerichte en enthousiaste persoonlijkheid. In je werk zoek je snel de samenwerking op met de mensen die jou kunnen voorzien van noodzakelijke kennis en input. Kennis ligt voor het oprapen en opnieuw het wiel uitvinden ligt dan ook niet in jouw straatje. Je bent in staat nieuwe zaken snel eigen te maken, krijgt energie om iets uit het niets op te bouwen en kan goed procesmatig denken.
Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden kan je op een doelgerichte en natuurlijke manier de vraag achter de vraag scherp krijgen en weet je hoofd- en bijzaken te scheiden. Je stapt snel op mensen af en weet hen te overtuigen van de voordelen van digitaal en zaakgericht werken voor het dagelijks werk, voor de organisatie en uiteraard ook voor de klant. Weerstand zet je om in bevlogenheid en je bezit over een gezonde dosis geduld.
Je legt makkelijk verbinden tussen mens kennis en systeem en weet werkprocessen goed te vertalen in systemen. Voordat je een proces inricht stel je jezelf en anderen de vraag hoe het proces beter en efficiëntere ingericht kan worden. Daarnaast heb je een duidelijke intrinsieke motivatie om een bijdrage te leveren aan een efficiënte en klantgerichte (digitale)overheid en heb je een duidelijke visie op hoe de nieuwe overheid er in jouw ogen uitziet. Jouw werkinstelling is tot slot flexibel, creatief en proactief en je bent in staat zelfstandig te werken en beslissingen te nemen.

De opdracht zal worden gegund op basis van de volgende criteria. Geef in je aanbod aan in hoeverre je hier aan voldoet.

 1. Afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau

 2. Minimaal 6 maanden aantoonbare gemeentelijke werkervaring in de afgelopen 3 jaar

 3. Aantoonbare ervaring met verandertrajecten/projecten en implementatie van processen in de afgelopen drie jaar

 4. Aantoonbare kennis van zaakgericht werken en dienstverleningsconcept (tevens knock our criteria)

 5. Aantoonbare affiniteit met en globale kennis van ICT

Graag ontvang ik uiterlijk 1 maart een CV (max 5 blz) en een relevante motivatie ten opzichte van het gewenste profiel en criteria. Tevens graag drie referenties opnemen.
Het inkoop tarief voor deze opdracht bedraagt maximaal 50 euro all-in exclusief BTW.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  28-02-2016 10:14
  Plaats
  Alphen aan den Rijn

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten