Senior Java Developers

Opdrachtgever
Next Stepp Assistance
Geplaatst op
28-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
80
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
1039
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Als Personal Consultant bij Next Stepp Assistance breng ik zelfstandige professionals en opdrachtgevers bij elkaar. Dit doe ik rechtstreeks uit naam van de zelfstandige professional én zonder tussenkomst van een intermediair. Next Stepp Assistance is de eerste organisatie in Nederland die de zelfstandige professional centraal stelt en voor echte ontzorging van diens bedrijfsvoering gaat. Ondersteunen, netwerken en op maat geleverde acquisitie met de focus op een uitdagende opdracht, een mooi tarief en continuïteit zijn cruciale aspecten die bij ons centraal staan.

Ons motto is dan ook “Iedere zelfstandige een eigen assistent”

Ik vertegenwoordig persoonlijk een groep van (senior) Java Developers die ik met de mooiste opdrachtgevers samenbreng. In mijn portfolio heb ik slechts ruimte voor een beperkt aantal professionals en door een recent aantal successen is er ruimte in mijn team ontstaan. Ik ben op zoek naar Java Developers die ik kan ondersteunen in het vinden van een nieuwe opdracht die volledig op jouw wensen en eisen aansluit. Momenteel heb ik diverse mogelijkheden bij een grote internationale organisatie in Amsterdam. De developers die hierop goed aansluiten hebben ervaring met zowel frontend als backend werkzaamheden en de volgende technieken zijn geen geheim:

  • (o.a.) Java, JEE, JavaScript, HTML 4/5, CSS, AngularJS, Jersey, Jackson, Jenking, JUnit, (Power) Mockito.

Daarnaast heb je ervaring met werken volgens de Lean/Agile/Spotify methodiek, ervaring met ontwikkelen in een Continuous Delivery en/of DevOps omgeving evenals oog voor kwaliteit en kan je goed functioneren in hectische omgevingen.

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving neem dan contact met me op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ik ben expliciet op zoek naar zelfstandige professionals. Reacties van intermediairs / bureaus/ medewerkers die op zoek zijn naar een vast dienstverband zijn altijd leuk maar worden niet in behandeling genomen. Medewerkers in vast dienstverband die de stap naar zelfstandig ondernemerschap willen maken nodig ik zeker uit om te reageren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten