Projectleider Ruimtelijke Initiatieven

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
29-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Houten
Reacties
3
Bekeken
740
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Ik sluit de vacature voor nieuwe sollicitaties.

Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.

Verdere updates over de status van uw sollicitatie ontvangt u direct van ons en niet (meer) via het freelance.nl systeem.


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2554 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

14-3-2016

Einddatum

14-9-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

22

Sluitingsdatum

8-3-2016 om 9:00 uur

Als projectleider ruimtelijke initiatieven houd je je bezig met

het afwikkelen en verder brengen van velerlei kleine en grotere ruimtelijke initiatieven die uit de samenleving naar voren zijn gekomen.
hierbij is het van belang om resultaten te boeken door de principes van projectmatig werken toe te passen.
het onderzoeken en adviseren of de initiatieven haalbaar zijn / hoe ze mogelijk kunnen worden gemaakt
in deze werkzaamheden is ook van belang te bekijken waar en hoe win-win-situaties kunnen worden gecreeerd door de wensen van de initiatiefnemer te verbinden met maatschappelijke doelstellingen van de gemeente.
Deze taken hebben betrekking op het Eiland van Schalkwijk (buitengebied). In de lijst met initiatieven moet er overigens ook aandacht zijn voor een prioriteitsstelling (deels is dit al gebeurd), maar van primair belang is om daadwerkelijk cases af te wikkelen en hierbij de principes van projectmatig werken toe te passen. Het is daarnaast de bedoeling dat je jouw kennis en ervaring met projectmatig werken ook actief deelt/overdraagt aan de directe collega’s. In deze functie heb je zowel contacten met externe initiatiefnemers als collega’s intern.

Naast het bovenstaande kunnen ook andere taken tot jouw werkpakket behoren (flexibele inzetbaarheid). Welke taken dit precies zijn wordt nader bepaald op basis van jouw competenties. Het zal in de regel gaan om werkzaamheden in het ruimtelijke werkveld.

Je beschikt over

een afgeronde opleiding op HBO- of academisch niveau met de bijbehorende analytische vaardigheden
tenminste 5 jaar werkervaring in het ruimtelijk werkveld (bijv. ruimtelijke ordening, projectleiding of vergunningverlening)
hiervan tenminste 2 jaar werkervaring in een politieke context (overheidsorganisatie of aantoonbare advisering aan een overheidsorganisatie in dossiers met politiek-bestuurlijke relevantie)
in werkervaring of opleiding een substantiële component ruimtelijke regelgeving/R.O.-procedures (bijvoorbeeld ruimtelijke ordening/planologie)
aantoonbare kennis van en ervaring met projectmatig werken

Verder

ben je erop gefocust hoe dingen mogelijk gemaakt kunnen worden en resultaten kunnen worden geboekt
ben je een integraal denker en werker, die goed belangen in kaart kan brengen en kan afwegen
kan je goed overzicht kan houden over het eigen werkpakket met velerlei dossiers, waarin zich doorlopend nieuwe wendingen kunnen voordoen
ben je omgevingsbewust en heb je gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen
ben je gericht op samenwerking, en goed in communicatie, het leggen van (nieuwe) contacten, netwerken, onderhandelen en verbinden
ben je enthousiast om kennis te delen op het gebied van projectmatig werken

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  02-03-2016 13:25
  Plaats
  Delfgauw

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  02-03-2016 17:15
  Plaats
  Venlo

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  07-03-2016 09:30
  Plaats
  Culemborg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten