Fullstack Java Engineer

Opdrachtgever
Next Stepp Assistance
Geplaatst op
29-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
80-85
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
456
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Als Personal Consultant bij Next Stepp Assistance breng ik zelfstandige professionals en opdrachtgevers bij elkaar. Dit doe ik rechtstreeks uit naam van de zelfstandige professional én zonder tussenkomst van een intermediair. Next Stepp Assistance is de eerste organisatie in Nederland die de zelfstandige professional centraal stelt en voor echte ontzorging van diens bedrijfsvoering gaat. Ondersteunen, netwerken en op maat geleverde acquisitie met de focus op een uitdagende opdracht, een mooi tarief en continuïteit zijn cruciale aspecten die bij ons centraal staan.

Ons motto is dan ook “Iedere zelfstandige een eigen assistent”

Ik vertegenwoordig persoonlijk een groep van (senior) Java Developers die ik met de mooiste opdrachtgevers samenbreng. In mijn portfolio heb ik slechts ruimte voor een beperkt aantal professionals. Door een recent aantal successen is er ruimte in mijn team ontstaan waardoor ik per direct (of op kort termijn) op zoek ben naar een Fullstack Java Engineer voor een grote internationale bancaire organisatie in Amsterdam. De Java Engineer die hier goed op aansluit is uiteraard op frontend als backend een talent op zich en de volgende technieken zijn geen geheim:

  • Java en Java Enterprice applicaties, Spring, HTML, CSS, Javascript 5/6 en AngularJS, Jenkins, Nolio, Nexus, Sonar, NodeJS, Grunt/Gulp, Bower

Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met het ontwikkelen van Java of JEE applicaties in een complexe organisatie met een uitdagende landschap. Daarnaast heb je ervaring met werken volgens de Lean/Agile/Spotify methodiek, ervaring met ontwikkelen in een Continuous Delivery en/of DevOps omgeving evenals oog voor kwaliteit en je kan goed functioneren in een hectische omgeving.

In de functie van Fullstack Java Engineer ben je werkzaam in een DevOps team die het ontwikkelen en beheren van 1 tot meerdere applicaties tot doel heeft. Als Fullstack Java Engineer richt jij je voornamelijk op het bouwen en testen van applicaties. Je werk is zeer afwisselend maar tot jouw belangrijkste taken en aandachtsgebieden behoren onder meer:

  • Het bouwen van software;

  • Analyseren en oplossen van bugs en defects

  • Meewerken aan de verdere implementatie van Continuous Delivery

  • Refinen van de product backlog samen met het team en de Product Owner

  • Ontwikkelen en uitvoeren van (geautomatiseerde) test cases

Jouw karakter kenmerkt zich door enthousiasme en je bent altijd actief op zoek naar verbeteringen.

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving neem dan contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Spreekt de werkwijze je aan maar vind je bovenstaande opdracht misschien niet interessant; voel je vrij om contact op te nemen zodat we andere mogelijkheden kunnen bespreken!

Ik ben expliciet op zoek naar zelfstandige professionals. Reacties van intermediairs / bureaus/ medewerkers die op zoek zijn naar een vast dienstverband zijn altijd leuk maar worden niet in behandeling genomen. Medewerkers in vast dienstverband die de stap naar zelfstandig ondernemerschap willen maken nodig ik zeker uit om te reageren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten