Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
01-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Venray
Reacties
0
Bekeken
28
Status
Gesloten
Referentie
PP

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een bouwjurist.

Opdrachtomschrijving
Venray is een stad in de Peel. De gemeente combineert de voorzieningen van een kleine stad (denk aan: ziekenhuis, schouwburg, gezellige binnenstad met compleet winkelaanbod, voortgezet onderwijs) met de genoegens van een groot en groen buitengebied. De meeste van de 43.000 inwoners van de kern Venray of één van dertien kerkdorpen vinden dat erg prettig. Het is ook prima werken in Venray. Een breed aanbod aan banen (denk aan: logistiek, zorg, agrofood, maakindustrie). Ongeveer 300 ambtenaren (fte’s) en bestuurders doen hun best om burgers van Venray van dienst te zijn. Ze doen dat in een organisatie die sterk in ontwikkeling is.

Binnen het team van Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving- Ondersteuning is tijdelijk behoefte aan een extra bouwjurist. Het team bestaat onder andere uit 7 juristen die ieder hun eigen taak hebben op gebied van handhaving, milieu en bouwen. Je gaat deel uitmaken van dit team, waarbij het nadrukkelijk de bedoeling is dat je een brede kijk hebt op de materie en je plek ook daadwerkelijk regelmatig naar andere teams verlegt.

Kandidaatomschrijving

Werkzaamheden

  • Het juridisch adviseren over (complexe) bouwplannen aan collega's, managament en bestuur;

  • Het voeren van juridische procedures;

  • Het als casemanager afhandelen van (complexe) aanvragen omgevingsvergunning (met namen afwijkingsbesluiten)

Eisen
Op CV aantoonbaar in de afgelopen 5 jaar, tenminste 3 jaar werkervaring als bouwjurist binnen een gemeentelijke organisatie. Dit moet duidelijk uit het CV blijken.
Op CV aantoonbaar in de afgelopen twee jaar gewerkt met de Wabo, de Wro en de Awb. Dit moet duidelijk uit de werkervaring blijken.
Op CV aantoonbaar tenminste een afgeronde juridische HBO opleiding.

Start opdracht: 14-3

Eind opdracht:15-7, optie tot verlenging 2 keer 3 mnd.

Uren per week: 16

Reageren kan tot 5-3 met cv, motivatie en uuratrief incl. reiskosten en ex. BTW

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten