Civieltechnisch Toezichthouder Kunstwerken

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
29-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Leeuwarden
Reacties
0
Bekeken
172
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

04-04-2016

Einddatum

03-04-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16 - 32

Sluitingsdatum

10-3-2016 om 17:00 uur

De provincie zal naar verwachting in april het bestek "Vervangen brug Tsummarumerfaert" gunnen. Voor de begeleiding van de uitvoering wordt een team ingezet. Voor de invulling van dit team is de provincie op zoek naar een civieltechnisch toezichthouder. De gevraagde toezichthouder dient ruime ervaring te hebben met betontechnisch toezicht.

De toezichthouder kan (een en ander afhankelijk van het werklaanbod) ook voor de uitvoeringsbegeleiding van andere projecten ingezet worden. De verwachte inzet is daarbij 16 - 32 uur hetgeen afhankelijk is van het soort en aantal projecten.

Functie eisen

door kennis en ervaring voldoen aan minimaal MBO+ niveau
minimaal MBO opleiding in de civiele infrastructuur
in de afgelopen 7 jaar bij de nieuwbouw van minimaal twee vaste bruggen toezicht gehouden
in de afgelopen 7 jaar minimaal bij één beweegbaar kunstwerk het civiel technisch toezicht gehouden
in de afgelopen 7 jaar minimaal bij één project met een combinatie van bouw- en sloopwerkzaamheden toezicht gehouden hebben
een teamspeler
pragmatisch

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten