Business Intelligence Specialist

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
29-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Heerhugowaard
Reacties
2
Bekeken
498
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen over zijn/haar sollicitatie (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

28-03-2016

Einddatum

28-09-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

3-3-2016 om 17:00 uur

De financiële systemen en processen binnen onze organisatie zijn beperkt ontwikkeld en geïntegreerd. Besloten is met behulp van een programma verbeteringen te gaan realiseren. Belangrijke doelstelling van het programma is de inrichting van een nieuwe informatievoorziening gebaseerd op best practices uit de markt en passend bij de doelstellingen van de organisatie. Momenteel start een prototyping fase om rapportages i.h.k.v. de P&C-cyclus te realiseren. Met het doel dit toekomstbestendig te ontwerpen en te ontwikkelen, wordt een BI-specialist gezocht. Deze specialist zal zich volledig met Business Intelligence bezighouden voor het ontwerpen, ontwikkelen én implementeren van BI-oplossingen zoals management rapportages en –dashboards, OLAP oplossingen en/of data warehouses.

Bijzonderheden: De werkzaamheden zullen binnen vooraf gestelde randvoorwaarden ten aanzien van doorlooptijd, budget en kwaliteit dienen te worden uitgevoerd.

Doelstelling

Actieve bijdrage aan een brede set aan vraagstukken, zoals

Realisatie van de ETL-laag
Realisatie van rapportages en dashboards
Datakwaliteit
Datamanagement
Datawarehousing (data vault)
Bij dit alles speelt Business Intelligence de hoofdrol.

Functie eisen

Minimaal een erkende Hbo-opleiding in een relevante studierichting, bijvoorbeeld Bedrijfskundige Informatica is een vereiste.
Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als BI-specialist met informatie- en datawarehouse ontwerpen in de afgelopen 8 jaar is een vereiste.
In het bezit van MCSE BI 2012 certificaat
Ervaring met Microsoft BI stack 2012 (SSIS, SSRS, SSAS)
Kennis en inzicht in Datawarehouse-principes (Data vault)
Ervaring met Cognos 10
Kennis van financiële systemen

Competenties

Samenwerken, initiatief nemen, klantgericht, resultaatgericht, plannen en organiseren, visie en besluitvaardigheid. In staat om strategische doelen te vertalen naar concrete projecten. Initiatief voor het maken van voorstellen die de architectuur versterken. Communicatief sterk.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  01-03-2016 17:05
  Plaats
  Delft

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  02-03-2016 21:13
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten