Klantmanager bijzondere bijstand en minimabeleid

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
29-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Emmeloord
Reacties
0
Bekeken
527
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

1-4-2016

Einddatum

1-7-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

8-3-2016 om 9:00 uur

De ontwikkelingen in het sociale domein zoals het wijkgericht werken, de kanteling van de Wmo, het inrichten van de WerkCorporatie en de veranderende rol van de gemeente als gevolg van de komst van nieuwe taken en doelgroepen (de 3 decentralisaties Awbz, Jeugdwet en Participatiewet) hebben geleid tot grote veranderingen in de werkwijzen van medewerkers en de sturing op de bedrijfsvoering binnen het cluster Uitvoering Sociaal Domein.

Als klantmanager Bijzondere bijstand ligt je verantwoordelijkheid op een breed terrein. Het betreft aanvragen van klanten die een beroep doen op de inkomensondersteuning (niet levensonderhoud) zoals bijzondere bijstand, minimabeleid etc. Tot je werkzaamheden behoren naast klantencontact ook uitvoerende werkzaamheden.

Je werkt in een team en regelmatig stem je daarbij af met je collega’s klantmanangers Inkomen -en Participatie, administratie etc. Je hebt persoonlijk contact met klanten, bijvoorbeeld omdat je intake–en voorlichtingsgesprekken voert. Je hebt een belangrijke signalerende functie naar je directe collega’s van het cluster. Je voert taken uit die betrekking hebben op het beoordelen en afhandelen van aanvragen en mutaties in het kader van de Participatiewet.

Functie eisen

minimaal een afgeronde HBO opleiding
minimaal twee jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen vijf jaar, als klantmanager bijzonder bijstand binnen een gemeente
minimaal één jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen drie jaar, met het systeem GWS4All én PKO én Suite4All

Competenties

  • flexibel: verandert het eigen gedrag indien zich problemen of kansen voordoen teneinde een gesteld doel te bereiken;

  • analytisch: signaleert problemen; herkent belangrijke informatie; legt verbanden tussen gegevens. Spoort mogelijke oorzaken van problemen op; zoekt terzake doende gegevens;

  • klantgericht: weet wensen of behoeften van klanten of gebruikers te onderzoeken en hiernaar te handelen. Speelt in op de doelstellingen van doelgroepen en opdrachtgevers voor de langere termijn;

  • resultaatgericht: formuleert heldere doelstellingen en resultaten en is er actief op gericht om deze te behalen.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten