Adviseur/Administrateur Bedrijfsvoering

Opdrachtgever
POSG
Geplaatst op
01-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
1
Bekeken
365
Status
Gesloten
Referentie
101A02544

Omschrijving

Adviseur Bedrijfsvoering

Bedrijfsprofiel
POSG is de specialist in werkneembaarheid voor overheidsorganisaties. Uniek is ons Mobiliteitsdienstverband. Daarbij neemt POSG het dienstverband van ambtenaren over. Onze dienstverlening bestaat daarnaast uit loopbaanadvies, interim en payrolling. POSG opereert landelijk vanuit verschillende vestigingen verspreid over Nederland. Het hoofdkantoor van POSG is gevestigd in Hedel. Bij POSG werken 50 adviseurs.

Onze afdeling Interim is voor één van onze opdrachtgevers op zoek naar een Adviseur Bedrijfsvoering in de regio Den Haag.

Functieomschrijving

 • Je ondersteunt, bereidt voor en/of adviseert op onderdelen van het bedrijfsvoeringproces.

 • Je bent verantwoordelijk voor de werkprocessen, procedures, wet- en regelgeving (o.a. Comptabiliteitswet), methoden en technieken, relevant voor eigen aandachtsgebied / kennisgebied.

 • De Adviseur Bedrijfsvoering werkt binnen een klein team dat administratieve calamiteiten met facturen kan oplossen. De Adviseur beoordeelt een calamiteit en pakt gelijk ook het proces aan om dit te verbeteren. Zijn er mensen beschikbaar in de caseload?

Functie-eisen

 • Je bent een goeie ervaren administrateur met ervaring binnen het Rijk en liefst kennis van Oracle.

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar werkervaring binnen een ambtelijke organisatie in een vergelijkbare functie met een relevant diploma.

 • Je hebt ervaring met ICT-hulpmiddelen, o.a. SAP.

 • Je hebt kennis van AO-regels en -procedures

 • Je hebt ervaring met het projectmatig werken, organiseren, structureren en coördineren van bedrijfsvoerings- en facilitaire taken

 • Je beschikt over de volgende basis adviesvaardigheden, o.a.: adviesrollen; fases adviesproces; intakegesprek; diagnose en onderzoek; goed kunnen rapporteren (mondeling en schriftelijk); presenteren

Bijzonderheden / het aanbod
De opdracht kent in eerste instantie een doorlooptijd van 4 maanden, met optie op verlenging. De inzet bedraagt 32-36 uur per week.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  01-03-2016 22:04
  Plaats
  Apeldoorn

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten