Toezichthouder Milieu akkerbouw-veeteelt

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
01-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Lelystad
Reacties
0
Bekeken
697
Status
Gesloten
Referentie
PP

Omschrijving

Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een Toezichthouder Milieu akkerbouw-veeteelt.

Opdrachtomschrijving
De Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek (OFGV) is een professionele regionale uitvoeringsorganisatie die adequaat milieu- en leefomgevingstaken uitvoert. De dienst doet dit voor alle gemeenten in zowel Flevoland als Gooi- en Vechtstreek en voor de provincies Flevoland en Noord-Holland.
De OFGV beschikt over deskundige specialisten, die vanuit ‘het nieuwe werken’ hun taken verrichten. Het is een lerende organisatie met een innovatief en motiverend klimaat, gekenmerkt door een ondernemende houding waarin medewerkers flexibel en gedreven samenwerken. Voor de afdeling Toezicht en Handhaving zoeken wij een Toezichthouder Milieu.

De afdeling Toezicht & Handhaving bestaat uit circa 50 formatieplaatsen. De medewerkers van deze afdeling zetten zich ervoor in om te komen tot een zodanige naleving van de wettelijke voorschriften dat leefbaarheid, veiligheid en duurzaamheid optimaal worden bevorderd.

Uit te voeren taken

Toezicht houden op de naleving van relevante milieuvoorschriften bij plusminus 52 akkerbouw en veeteeltbedrijven. Het gaat om milieuvoorschriften uit het Activiteitenbesluit, de milieuvergunning en het Besluit Huisvesting. De veeteeltbedrijven zijn grotendeels gesitueerd binnen de gemeenten Zeewolde en enkele in de Gooi- en Vechtstreek. Van een controle maak je een bezoekverslag met daarin: de beschrijving van de inrichting, welke artikelen worden overtreden, op welke wijze kunnen de overtredingen ongedaan gemaakt worden en binnen welke termijnen moeten de overtreding ongedaan gemaakt worden. Naast akkerbouw en veeteeltbedrijven maken gemengde agrarische bedrijven ook onderdeel uit van de opdracht.

Competenties

  • Kwaliteitsgerichtheid;

  • Plannen en organiseren;

  • Resultaatgerichtheid;

  • Mondelinge uitdrukkingsvaardigheid.

Eisen
Opleiding
Op CV aantoonbaar minimaal een afgeronde MBO Opleiding.

Werkervaring
Op CV aantoonbaar minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar als Toezichthouder Milieu.
Referentie vereist

Start opdracht:28-3-2016
Eind opdracht:3-6-2016, optie tot verlenging 2 keer 3 mnd.
Uren per week:24

Reageren kan tot 7-3 met motivatie en cv en uurtarief incl. reiskosten en ex. BTW

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten