Vastgoedjurist (Sr)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
01-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Lelystad
Reacties
0
Bekeken
544
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

27-3-2016

Einddatum

26-3-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

14-3-2016 om 9:00 uur

De functie Senior Vastgoedjurist valt binnen het Team Ontwikkeling (afdeling Concernstaf). De functie richt zich op allerlei juridische zaken op het gebied van Vastgoed en Gronduitgifte. Hierbij valt te denken aan contractering, kostenverhaal, advisering en de begeleiding van notariƫle transacties.

We zoeken iemand met een pragmatische instelling, die stressbestendigheid is en een inhoudelijk en praktisch kwalitatieve en efficiƫnte werkhouding heeft.

Functie eisen

minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar in de functie van Vastgoedjurist is een vereiste.
minimaal een afgeronde juridische WO Opleiding Privaatrecht, specialisatie richting Vastgoed en/of Notarieel recht is een vereiste.
minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar, in de functie van Vastgoedjurist bij een overheidsorganisatie.
kennis van onderstaande rechtsgebieden, aantoonbaar te maken dmv opgedaan werkervaring, dan wel afgeronde opleiding/cursus:

  1. aanbestedingsrecht

  2. staatssteun

  3. bestuursrecht

  4. fiscaal recht

  5. kostenverhaal

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten