Adviseur bedrijfsvoering, Planning & Control

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
01-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
3
Bekeken
544
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen over zijn/haar sollicitatie (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 42 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

21-03-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

04-03-2016 om 17:00 uur

Als adviseur bedrijfsvoering ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke voorbereiding van en advisering bij de implementatie en uitvoering van bedrijfsvoeringproducten, - diensten en adviezen, gericht op het vakgebied Planning & Control. Jij bent een partner in business’: je denkt proactief mee over de uitvoering van processen om zo optimale resultaten neer te zetten. Hiermee draag je bij aan een effectieve en efficiënte implementatie van de primaire Rijkswaterstaatprocessen en uitvoering van het werk.

Jij levert op basis van expertise en analyses een proactieve bijdrage aan de ontwikkeling van BVproducten, -adviezen of—diensten. Hierbij ondersteun je de coördinator planning & control bij de vraagformulering, formuleerje oplossingsrichtingen of alternatieve, waarbij je aansluit bij de behoefte van het programma. Je voert de regie op de voorkomende activiteiten, (deel)projecten, verricht 1e en 2e lijn controles op de producten. Bij de uitvoering van je werkzaamheden en in je adviezen zorg je voor de samenhang en consistentie met andere processen en ketens in de bedrijfsvoering van Rijkswaterstaat.

Je zorgt voor goede samenwerking en afstemming met collega’s binnen en buiten de keten over de uitvoering en werkwijze van de BV-processen. Je bent in staat om een relevant netwerk op te bouwen en te onderhouden ten behoeve van de implementatie, uitvoering en verbetering van de producten, diensten en adviezen en processen.

Functie eisen

Kennis en ervaring van SAP, DPC's bedrijfsvoeringsprocessen, voortgangrapportages.
Kennis en ervaring met werken binnen en werkprocessen van RWS.
HBO werk- en denkniveau.
3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
Kennis en ervaring met betrekking tot adviseren en monitoren programma en project ramingen.
Kennis en ervaring met risicogestuurd werken en werken in een dynamische projectomgeving.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  01-03-2016 16:46
  Plaats
  ROTETRDAM

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  02-03-2016 08:48
  Plaats
  Blaricum

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  03-03-2016 13:06
  Plaats
  Den Bosch

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten