Manager Juridische Zaken

Opdrachtgever
ItaQ BV
Geplaatst op
01-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
211
Status
Gesloten
Referentie
ht/Manager Juridische Zaken

Afrondingstoelichting

Geachte heer/mevrouw,

Wij hebben voldoende reacties binnen gekregen op deze functie. De reacties worden nu doorgenomen door één van onze recruiters.

Zodra alle CV's zijn bekeken zullen wij u vanuit ons eigen database per e-mail feedback geven op uw sollicitatie.

Met vriendelijke groet,

Backoffice ItaQ


Omschrijving

Functieomschrijving Manager Juridische Zaken
Ten eerste neemt hij/zij zitting in het Management Team van Dienst Juridische Zaken en zorgt voor continuïteit in de activiteiten van het team Mededinging en Vrije Markten. De manager krijgt daarbij de verantwoordelijkheid voor ongeveer 15 hoogopgeleide professionals. Hij/zij bewaakt de kwaliteit en de planning van de activiteiten en begeleidt de medewerkers bij de ontwikkeling van hun vaardigheden en kennis.
De tweede opdracht is te komen tot een SWOT-analyse van de directie. Wij zoeken daarvoor een expert met "insiders-kennis" van Toezicht in Nederland, die met een "outsiders-blik" naar onze directie kan kijken. Wij zoeken specifiek meer houvast in het vergroten van de kruisbestuiving tussen de verschillende teams, de beeldvorming van Juridische Zaken in de rest van de organisatie en het optimaal inrichten en samenwerken van teams en directie. Wij verwachten dat de manager op basis van de SWOT-analyse een set concrete aanbevelingen richting directeur en Bestuur formuleert, die onze relatie helpt om de inrichting en positionering van Dienst Juridische Zaken verder te verbeteren.

Functie eisen Manager Juridische Zaken

  • Diploma WO-rechten

  • Ten minste 10 jaar leidinggevende ervaring met juridische kennis in het algemeen en kennis van mededinging en/of regulering in het bijzonder

Overige informatie Manager Juridische Zaken

Locatie

Den Haag

Start

ASAP (32 uur per week)

Duur

6 maanden (met optie op verlenging voor 6 maanden)

Deadline

2-3-2016

Recruiter

Manon Jousset

PS. CV's zonder specifieke motivatie en/of CV's waar de motivatie niet op aansluit op deze rol worden niet in behandeling genomen.
In de specifieke motivatie dienen punten uit de Functieomschrijving & Functie eisen duidelijk naar voren te komen.

Attentie

Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectie proces.

Reageren

Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag per email de volgende gegevens

  1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto);

  2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel;

  3. Uurtarief;

  4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.

Wie zijn wij?
ItaQ Interim Professionals BV is een detachering & consultancybureau op het gebied van ICT en is gespecialiseerd in het tijdelijk opvullen van interim functies. De Interim Professionals van ItaQ hebben minimaal HBO-niveau en een lange werkervaring.

Wij leveren o.a. project-/programmamanagers, analisten/architecten en inhoudelijke specialisten op het gebied van ERP/CRM/Datawarehousing/Applicaties, Internet & E-business, Outsourcing, Informatiebeveiliging & Auditing en (Tele)Communicatie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten