Opdrachtgever
Yacht bv
Geplaatst op
02-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amersfoort
Reacties
3
Bekeken
868
Status
Gesloten
Referentie
85314168100

Omschrijving

Ministerie van Defensie.
Duur opdracht 1 jaar. Start na screening

De sectie Software Ontwikkeling binnen de afdeling Systemen, Applicaties, Trainers en Simulators (kortweg SATS/SO) bij het JIVC/C4I&I ontwikkelt, voor land, lucht en maritiem optreden binnen Defensie, Command en Control (C2) systemen t.b.v. de operationele commandovoering.

Voor het deployed en mobiele domein ontwikkelt SATS/SO ook de dragende (communicatie-) infrastructuur voor operationeel gebruikte applicaties. In het deployed domein (bataljonsniveau en hoger) is dit het Theatre Independent Tactical Adaptive Armed forces Network (TITAAN) en in het mobiele domein het Battlefield Management System (BMS). Voor het maritieme domein ontwikkelt
SATS/SO het CMS (Combat Management System).

Binnen TITAAN wordt voornamelijk gebruik gemaakt van COTS producten. Kenmerkend voor het TITAAN netwerk zijn de tools om de CIS en de IV te plannen en de automatische installatie van de complete IT infrastructuur. Het is noodzakelijk om dit uit te breiden naar andere Defensie IT infrastructuren, de bestaande IT infrastructuren beter op elkaar te laten aansluiten en ook de
samenwerking met civiele en militaire NAVO partners te verbeteren.

Om dit te kunnen realiseren zijn we voor het project TITAAN op zoek naar een collega die het bestaande platform team kan versterken.

Werkzaamheden

 1. (door)ontwikkelen, implementeren en configureren van de TITAAN infrastructuur

 2. Identificeren, ondersteunen en oplossen van problemen in de TITAAN infrastructuur

 3. Input aanleveren voor het opstellen van gebruikershandleidingen

Niveau
Kennis en ervaring (minimaal 5 jaar) is vereist op HBO werk- en denkniveau. De kandidaat dient te beschikken over engineering skills en ervaring te hebben in het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van ICT infrastructuren.

Kennis en specifieke ervaring
Voor de werkzaamheden is een diepgaande kennis en ervaring vereist m.b.t. gebruik en toepasbaarheid van relevante Microsoft producten binnen grote IT infrastructuren. Verder moet er een ruime aantoonbare ervaring zijn m.b.t. virtualisatie (VMWare) en het scripten van producten (vb.: powershell).

Naast de technische expertise is je instelling en persoonlijkheid belangrijk omdat de mission criticalsystemen die worden ontwikkeld van groot, soms zelfs van levensbelang zijn.

Commitment, kwaliteitsbewustzijn, verantwoordelijkheidsgevoel en servicegerichtheid zijn essentiƫle eigenschappen.
Je bent flexibel, stressbestendig, klantgericht en hecht plezier aan het oplossen van problemen. Je bent werkzaam op het kantoor van SATS in Amersfoort.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  02-03-2016 10:13
  Plaats
  Badhoevedorp

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  02-03-2016 14:04
  Plaats
  Zwolle

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  08-03-2016 21:51
  Plaats
  Almere

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten