Windows Engineer (ontwerpen, ontwikkelen en implementeren infrastructuren)

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
02-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
17
Status
Gesloten
Referentie
Ted van der Gun

TOP-Opdrachtgevers

  • WTS Detachering 28 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Novaccent 23 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Voor de Defensie zijn wij op zoek naar een Windows Engineer voor ontwerpen, ontwikkelen en implementeren infrastructuren:

Inleiding
De sectie Software Ontwikkeling binnen de afdeling Systemen, Applicaties, Trainers en Simulators (kortweg SATS/SO) bij het JIVC/C4I&I ontwikkelt, voor land, lucht en maritiem optreden binnen Defensie, Command en Control (C2) systemen t.b.v. de operationele commandovoering.

Voor het deployed en mobiele domein ontwikkelt SATS/SO ook de dragende (communicatie-) infrastructuur voor operationeel gebruikte applicaties. In het deployed domein (bataljonsniveau en hoger) is dit het Theatre Independent Tactical Adaptive Armed forces Network (TITAAN) en in het mobiele domein het Battlefield Management System (BMS). Voor het maritieme domein ontwikkelt SATS/SO het CMS (Combat Management System)

Binnen TITAAN wordt voornamelijk gebruik gemaakt van COTS producten. Kenmerkend voor het TITAAN netwerk zijn de tools om de CIS en de IV te plannen en de automatische installatie van de complete IT infrastructuur. Het is noodzakelijk om dit uit te breiden naar andere Defensie IT infrastructuren, de bestaande IT infrastructuren beter op elkaar te laten aansluiten en ook de samenwerking met civiele en militaire NAVO partners te verbeteren.

Om dit te kunnen realiseren zijn we voor het project TITAAN op zoek naar een collega die het bestaande platform team kan versterken.

Werkzaamheden
-(door)ontwikkelen, implementeren en configureren van de TITAAN infrastructuur
-Identificeren, ondersteunen en oplossen van problemen in de TITAAN infrastructuur
-Input aanleveren voor het opstellen van gebruikershandleidingen
Niveau
-Kennis en ervaring (minimaal 5 jaar) is vereist op HBO werk- en denkniveau.

  • De kandidaat dient te beschikken over engineering skills en ervaring te hebben in het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van ICT infrastructuren.

Kennis en specifieke ervaring
-Voor de werkzaamheden is een diepgaande kennis en ervaring vereist m.b.t. gebruik en toepasbaarheid van relevante Microsoft producten binnen grote IT infrastructuren.
-Verder moet er een ruime aantoonbare ervaring zijn m.b.t. virtualisatie (VMWare) en het scripten van producten (vb.: powershell).
-Naast de technische expertise is je instelling en persoonlijkheid belangrijk omdat de mission critical-systemen die worden ontwikkeld van groot, soms zelfs van levensbelang zijn. -Commitment, kwaliteitsbewustzijn, verantwoordelijkheidsgevoel en servicegerichtheid zijn essentiƫle eigenschappen.
-Je bent flexibel, stressbestendig, klantgericht en hecht plezier aan het oplossen van problemen. Je bent werkzaam op het kantoor van SATS in Amersfoort.

Opleiding

a. Minimaal voltooide HBO opleiding (studie richting informatica, electrical engineering of gelijkwaardig)

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten