Projectmanager huisvesting

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
02-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
2
Bekeken
578
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Ik sluit de vacature voor nieuwe sollicitaties.

Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.

Verdere updates over de status van uw sollicitatie ontvangt u direct van ons en niet (meer) via het freelance.nl systeem.


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2546 opdrachten
 • Yacht bv 30 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

23-03-2016

Einddatum

31-01-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

08-03-2016 om 17:00 uur

De projectmanager is primair verantwoordelijk voor het bereiken van het projectresultaat binnen de vooraf gestelde randvoorwaarden ten aanzien van tijd en geld. De projectmanager stuurt het projectteam, bewaakt de onderlinge raakvlakken binnen het team en zorgt voor het samenbindend leiderschap dat de spelers tot een team bindt en het teamgevoel versterkt.

De projectmanager is de spin in het web, de natuurlijke sparringpartner en het intermediair tussen opdrachtgever, lijn en project. Je bent thuis in alle facetten van het projectmanagement als risico-inventarisatie, omgevingsanalyses, planningsmethoden, stichtingskosten- en exploitatieberekeningen. Naast de algemene projectmanagement vaardigheden beschik je over voldoende inhoudelijke facilitaire/huisvestingskennis om als gesprekspartner op operationeel, tactisch en strategisch niveau te kunnen acteren.

Je stuurt de onder de projectgroep werkende werkgroepen aan, bewaakt de voortgang in de projectgroep, legt verantwoording af aan de senior projectmanager en bereidt besluitvorming in de stuurgroep voor. De werkzaamheden zullen hoofdzakelijk vallen onder rijksbrede huisvestingopgave ‘Masterplannen’.

Typering van de functie

-Het organiseren en leiding geven aan de/het projectorganisatie/team;
-Het zorg dragen voor de totstandkoming en uitvoering van de projectopdracht conform het projectplan;
-Het zorgdragen voor de kwaliteit, innovatie en voortgang van projecten van initiatieffase t/m nazorg; sturen op projectresultaat;
-Sturen op tijd, geld en kwaliteit;
-De projectmanager heeft een antenne voor veranderingen en is initiator tot besluitvorming over scopewijzigingen.
-Risicomanagement;
-Het zorgen voor interne kennisoverdracht (in- en extern);
-Het proactief ontwikkelen en realiseren van de benodigde (in- en externe) kennisinfrastructuur.

Functie eisen

-Academisch werk- en denkniveau aangevuld met een projectmanagementopleiding (harde eis).
-Aantoonbare kennis van –en ervaring met projectmanagement van huisvestingsprojecten waaronder risico-inventarisaties, omgevingsanalyses, planningsmethoden, stichtingskosten- en exploitatieberekeningen (harde eis).
-Aantoonbare inhoudelijke facilitaire/huisvestingskennis om als gesprekspartner op operationeel, tactisch en strategisch niveau te kunnen acteren, vanuit eigen verantwoordelijkheid op tactisch niveau.
-Herkent en doorziet politiek-bestuurlijke krachtenvelden en verhoudingen, je kunt hier effectief mee omgaan en je bent thuis in beleidscoördinatie.
-Kan (integraal) keten denken, hebt procesinzicht en kunt hierop sturen.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  02-03-2016 13:02
  Plaats
  Leusden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  02-03-2016 14:39
  Plaats
  Zevenaar

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten