Risicomanager

Freelancer
YNTRO B.V.
Geplaatst op
03-03-2016
Periode
Niet relevant
Uurtarief
ntb
Op locatie
Lelystad
Reacties
0
Bekeken
19
Status
Gesloten
Referentie
AA497

Afrondingstoelichting

Gisteravond laat heeft mijn opdrachtgever laten weten dat de opdracht helaas intern is opgevuld. Hartelijk dank voor uw reactie en veel succes met het vinden van een andere opdracht.

Met vriendelijke groet,

E. de Vries


TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2535 opdrachten

Omschrijving

Wij zoeken voor onze klant een interim risicomanager. Je voelt je thuis in een dynamische en politieke organisatie. Je zorgt tijdig voor passende maatregelen en rapportages. Om aanwezige expertise en kracht te bundelen, beetrek je de kennis van alle sleutelpersonen uit de organisatie in de risicodossiers. Je stroomlijnt het proces om te komen tot een juiste risicobepaling, zorgt ervoor dat het managen van risico’s loont en een permanent karakter krijgt in onze organisatie.

Je taken bestaan uit het faciliteren van het risicomanagementproces, ondersteunen bij de bewaking en naleving van beheersmaatregelen, verzorgen van een omgevingsanalyse, het ontwikkelen en onderhouden van een centraal risicoregister, het vrzorgen van risico rapportages , het adviseren en aanspreken van het management op het gebied van risicomanagement en in het kader hiervan organiseren van bijeenkomsten en tenslotte gevraagd en ongevraagd onderzoek doen naar risico’s en beheersmaatregelen (zowel in de reguliere bedrijfsvoering als in projecten).

Het betreft een interim opdracht van 6 maanden met optie op verlenging, 16 uur p/week.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten