(Senior) Huisvestingsadviseur

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
02-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
3
Bekeken
651
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Ik sluit de vacature voor nieuwe sollicitaties.

Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.

Verdere updates over de status van uw sollicitatie ontvangt u direct van ons en niet (meer) via het freelance.nl systeem.


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2570 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

01-04-2016

Einddatum

31-1-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

08-03-2016 om 17:00 uur

Doel van de functie

Het ontwikkelen en toepassen van (specialistische) huisvestings- / vastgoedkennis, methoden en technieken ten behoeve van adviezen, projecten en programma’s op het gebied van vastgoed en huisvesting.

Typering van de functie

-Het uitbrengen van (specialistische) adviezen;
-Het zorg dragen voor de kwaliteit en voortgang van (deel)projecten binnen bestaande kaders en procesafspraken;

 • Het onderhouden van interne- en externe (besluitvormende) contacten om inhoudelijk af te stemmen, te adviseren en belangtegenstellingen te overbruggen;

 • Het zorgen voor interne kennisoverdracht;

 • Bijdragen aan de ontwikkeling van de (in- en externe) kennisinfrastructuur en bedrijfsvoeringsprocessen

Je richt je op huisvestingsvraagstukken van Rijkswaterstaat op Operationeel, Specialistisch of op Tactisch niveau en in samenhang met de andere facilitaire disciplines. Dat doe je met inhoudelijke bijdragen, zoals programma’s van eisen, businesscases, haalbaarheidsstudies en investeringsvoorstellen. Daarbij zorg je voor de financiële inbedding. Je bent aanspreekpunt voor de senior adviseur(s) binnen projecten en programma’s en hebt als aandachtsgebied een of meerdere van de regionale of landelijke diensten.

Met jouw kennis lever je een doeltreffende bijdrage aan de vraagstukken waarvoor de afdeling Expertise staat. Vanuit een integrale benadering geef je daaraan zo mogelijk op regiebasis vorm. Zo voer je, naast adviestaken, onderdelen van programma’s en projecten uit. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van huisvestingsbeleid en –kaders en voert het (deel)programmamanagement op huisvestings- en vastgoedthema’s.

Daarnaast onderhoudt en benut je klant- en kennisnetwerken. Je stuurt de opdrachtnemer en collega’s van Support aan en draagt pro-actief bij aan de verdere kennisontwikkeling van onze afdeling.

Specifiek

Ten behoeve van het optimaliseren van de werkomgeving zal de adviseur kantoorinrichting

 • De ruimtebehoefte van gebouwgebruikers inventariseren;

 • Deze ruimtebehoefte vertalen naar inrichting /indelingsplannen;

 • Daarnaast zullen de medewerkers begeleid moeten worden in het gebruik maken van de werkomgeving / het flexibel werken.

Functie eisen

-Minimaal HBO Bachelor werk-/denkniveau en een relevante HBO opleiding (vastgoed-/facilitair-/huisvesting-/bedrijfs-/bestuurskunde of een combinatie hiervan)(harde eis).
-Minimaal 5 jaar aantoonbare kennis van -en ervaring met bedrijfsmatige en/of bestuurlijke beleidsprocessen en met vastgoed- en huisvestingsmanagement (harde eis).
-Aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van klant specifieke huisvestingsconcepten (harde eis).
-Aantoonbare ervaring met het inventariseren van ruimtebehoeftes d.m.v. interviews, enquêtes en workshops, o.a. binnen overheden (harde eis).
-Aantoonbare ervaring met het vertalen van werkprocessen en afdelingsspecifieke behoeften naar de fysieke werkomgeving (harde eis).
-Aantoonbare ervaring met het maken van indelingsvoorstellen (indelingsplan/ontwerp) die aansluiten op de normen en kaders zoals gehanteerd binnen de FWR (Fysieke Werkomgeving Rijk) en voldoen aan de Europese en Nederlandse normeringen.
-Ruime ervaring met het gebruik van AutoCAD (of vergelijkbaar programma) en kennis van Adobe Creative Suite 6.
-Aantoonbare ervaring met het begeleiden van medewerkers bij veranderingen in de werkomgeving, het anders werken.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  03-03-2016 13:52
  Plaats
  Gouda

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  04-03-2016 14:53
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  08-03-2016 11:03
  Plaats
  Odijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten