Adviseur Projectcommunicatie

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
02-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
55
Op locatie
Duiven
Reacties
0
Bekeken
2086
Status
Gesloten
Referentie
92160065

Omschrijving

De adviseur projectcommunicatie die wij zoeken is verantwoordelijk voor het organiseren en uitvoeren van de communicatie in projecten op diverse niveaus. In deze projecten zorg je voor het voorbereiden en implementeren van de communicatiestrategie. Hierbij fungeer je als sparringpartner voor de projectmanager. Belangrijk onderdeel van je verantwoordelijkheden is proactieve communicatie naar onze stakeholders in de projectomgeving. Je maakt onderdeel uit van het team Strategisch Omgevingsmanagement in Duiven en je werkt nauw samen met je teamgenoten, diverse projectmanagers of managers uit de diverse business units. Je bent betrokken bij interessante en vernieuwende projecten op het gebied van bijvoorbeeld (duurzame) energievoorzieningen en gebiedsontwikkeling.

Je werkt hierbij samen met de projectcommunicatie adviseur van team Strategisch Omgevingsmanagement

Voorbeelden van taken in deze functie

•Het begeleiden en/of opstellen van stakeholderanalyses •Het opstellen van krachtveldanalyses •Het schrijven van en uitvoering geven aan communicatieplannen •Coördinatie van alle vormen van omgevingscommunicatie binnen projecten
•Bijvoorbeeld: Organiseren van evenementen en/of informatie-inloopavonden, schrijven van pers- en nieuwsberichten, ontwikkelingen en/of schrijven van nieuwsbrieven, ontwikkelen en onderhouden van (project)websites in Wordpress, inzetten social media (Twitter en/of Facebook), het adviseren van de projectmanager gedurende alle fasen van een project, en bijvoorbeeld het onderhouden van contacten binnen en buiten de projecten, ook ben je de linking-pin tussen Alliander communicatie en projecten in de team.

Functie-eisen
Als adviseur projectcommunicatie beschik je minimaal over een afgeronde HBO opleiding Communicatie (of aanverwant) afgerond en tenminste 3 jaar ervaring op het gebied van projectcommunicatie in projecten met een grote omvang/impact in een complexe, soortgelijke omgeving als die van Liandon. Minimaal aantoonbare affiniteit met energie, duurzame gebiedsontwikkeling en infrastructuur. Je hebt ervaring ohgv strategische omgevingsmanagement in een energie en/of infrastructurele werkomgeving. Bij voorkeur heb je deze ervaring opgedaan in de advies- en/of ingenieurswereld.

Je herkent jezelf als een;
•Proactieve teamplayer
•Met goede sociale vaardigheden
•Je bent flexibel
•Kunnen schakelen van strategisch naar operationeel niveau •Harde werker (proactief en hands on) •Bekend met projectmatig werken •Klant gericht.

Aantal uur per week 12

Uurtarief € 55,-- incl. reiskosten excl. BTW.

Reacties ontvangen wij graag v.v. cv, motivatie en uurtarief uiterlijk 7 maart 10.00 uur.

Wij zijn niet op zoek naar iemand met ervaring op het gebied van

  • externe of interne (corporate) communicatie -marketing communicatie - maar specifiek projectcommunicatie ervaring voor infrastructurele projecten in de uitvoering!

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten