Data analist Debiteurenmanagement

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
03-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Apeldoorn of Leeuwarden
Reacties
1
Bekeken
290
Status
Gesloten
Referentie
92160066

Omschrijving

Data analist Debiteurenmanagement

De functie

 • Voert diepgaande specialistische werkzaamheden uit in het eigen staf-vakgebied voor Debiteurenmanagement: data analyse, projectondersteuning, wetgeving, kennis & kwaliteit en innovatie.

 • Draagt bij aan de ontwikkeling van beleid, procedures en richtlijnen op een deel van het staf-vakgebied. Doet dit op basis van de eigen deskundigheid, kennis en ervaring en binnen de kaders van het businessplan van de divisie en het Achmea jaarplan voor de functionele kolom. Draagt zorg voor de realisatie.

 • Initieert consistente decentrale toepassing van het Achmea stafbeleid en -richtlijnen binnen de divisie. Signaleert afwijkingen en onderneemt zo nodig actie. Ontwikkelt instrumenten, methodieken of richtlijnen en past deze toe.

 • Analyseert complexe vraagstukken binnen het eigen specialisme. Verzamelt, interpreteert en rapporteert gegevens en formuleert alternatieve oplossingen voor niet-alledaagse problemen. Koppelt uitkomsten terug aan betrokkenen en management

 • Volgt trends en ontwikkelingen in het eigen vakgebied en vertaalt deze naar ontwikkeling of verbetering van producten, diensten, processen of standaarden.

 • Treedt op als aanspreekpunt voor anderen binnen de divisie voor het eigen deel van het staf-vakgebied.

 • Neemt als specialist in een inhoudelijk uitvoerende en adviserende rol deel aan divisiebrede projecten en werkgroepen.

 • Onderhoudt contact met collega’s van andere afdelingen en de functionele kolom om te informeren, te regelen, af te stemmen en kennis over te dragen.

 • vertegenwoordigt organisatie in projecten zowel qua inhoud als link naar de operatie - analyseert complexe vraagstukken en data, rapporteert en adviseert het management (on)gevraagd hierover

 • vertaalt trends & data naar verbetering van product, dienst of proces

 • bewaakt standaard/beleid & helpt management met de vorming hiervan op basis van het specialisme

 • signaleert afwijking toepassing Achmea beleid & wet-en regelgeving, bedenkt oplossingen, en helpt deze te implementeren

 • is aanspreekpunt voor collega’s in de ketens voor haar/zijn specialisme

 • Minimaal 2 specialismes beheersen: data analyse, projectondersteuning, wetgeving, kennis & kwaliteit en/of innovatie. Bij voorkeur de specialismes data analyse en innovatie.

 

Het profiel

 • HBO + werk en denkniveau;

 • Resultaatgericht, Professioneel, Analytisch;

 • Diepgaande kennis van het Debiteurenmanagement proces, ondersteunende systemen en kaders;

 • Agile werken.

De afdeling

Debiteurenmanagement is het grootste incassobureau van Nederland. Dagelijks werken we met ruim 200 collega's met veel passie en energie om ons openstaande saldo van een half miljard omlaag te krijgen. De focus verschuift nu van een toonaangevend Shared Service Center naar een Competence Center. Daarbij is de nieuwe afdeling Business Support hard nodig. Je komt te werken in een dynamische omgeving waarin de operatie en het management vanuit inhoudelijke kennis en analyses wordt uitgedaagd en ondersteund om te verbeteren. Het is belangrijk dat je communicatief vaardig bent, stevig in je schoenen staat, zelfstandig en autonoom kan acteren in Agile teams, vanuit verbinding in verschillende ketens acteert, en een helicopterview hebt. Vanuit specialismes en passie ontstaat vanzelf innovatie. Je komt in een team te werken van ongeveer 20 collega's met verschillende specialismes die samen moeten werken in ketens. Komend jaar staat in het teken van vanuit data de juiste dingen doen.

Debiteurenmanagement is gevestigd in Leeuwarden en Apeldoorn. Een van beide locaties zal je standplaats zijn, reizen naar beide locaties zal regelmatig nodig zijn.

Start

Zo snel mogelijk

Duur opdracht

3 maanden

Locatie

Apeldoorn of Leeuwarden

Aantal uur

36 uur per week

Uurtarief

tussen de € 50,00 en € 55,00, inclusief reiskosten

Nominatiedatum

Maandag 7 maart 11:00 uur

Ben je geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen we graag je CV + motivatie toegespitst op de functie en het uurtarief.

Indien je sollicitatie tot een plaatsing bij onze opdrachtgever leidt, is het van belang om te weten dat wij dan per ommegaande de volgende gegevens nodig hebben:
· Kopie Geldig Identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart, geldig gedurende de gehele opdracht.)
· Gewaarmerkte kopieën van het hoogst behaalde diploma en voor de functie relevante diploma’s
· Kopie VOG (aan te vragen na plaatsing)
Deze gegevens hebben wij nodig om de screening die door opdrachtgever volgt, zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  03-03-2016 12:56
  Plaats
  Haarlem

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten