Programmaleider Doelgroepenvervoer

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
03-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Schipluiden
Reacties
1
Bekeken
631
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen over zijn/haar sollicitatie (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2544 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

1-4-2016

Einddatum

1-4-2018

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

12

Sluitingsdatum

9-3-2016 om 12:00 uur

Als programmaleider ben je verantwoordelijk voor het gehele programma Doelgroepenvervoer in de regio Haaglanden. Dit programma omvat vier opdrachten, bestaande uit negen maatregelen, die het doelgroepenvervoer in de regio toekomstbestendig moeten maken. De programmaleider stuurt de vier projectleiders aan en bewaakt de voortgang en de afstemming van het hele project. Ook maakt de programmaleider deel uit van de regionale werkgroep Doelgroepenvervoer, bestaande uit de deelnemende gemeenten en de Metropoolregio Rotterdam Den-Haag. In deze werkgroep rapporteert de programmaleider over de voortgang van de individuele opdrachten en maatregelen.

Daarnaast begeleidt de programmaleider de besluitvorming die volgt uit de diverse maatregelen, samen met de verantwoordelijke projectleider en de leden uit de regionale werkgroep. Samen met de opdrachtgever, de gemeente Midden-Delfland, bewaakt de programmaleider ook het budget dat beschikbaar is voor het project. Er vallen vier opdrachten onder de programmaleider, elke opdracht wordt getrokken door een projectleider. De opdrachten zijn als volgt:
Maatwerk en eigen kracht
OV en doelgroepenvervoer
Vervoer naar dagbesteding
Regionale samenwerking

Functie eisen

Afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau is een vereiste
Minimaal 3 jaar ervaring in de laatste 5 jaar met het werken in een gemeentelijke organisatie is een vereiste
Recente kennis (in de afgelopen 2 jaar) van doelgroepenvervoer zoals Wmo vervoer en leerlingenvervoer, blijkend uit recente werkervaring, afgeronde cursus of opleiding
Minimaal 2 jaar werkervaring in de laatste 5 jaar als Programmamanager

Competenties

Bestuurlijke sensitiviteit
Netwerker
Leidinggevende/aansturende capaciteiten (circa 5-10 personen)
Projectmatig werken
Ervaring met (doelgroepen)vervoer

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  07-03-2016 12:59
  Plaats
  Ellecom

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten